Juventus postavio Ronaldu jedan uslov čim se vrati u Torino: Ego Portugalca biće na najvećem testu!

Najveća fudbalska zvezda će morati da se izvinjava saigračima

  • 9
FK Juventus Momenat kada Kristijano Ronaldo izlazi iz igre u 55. minutu; Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Juventusa i reprezentacije Portugalije Kristijano Ronaldo napravio je skandal tokom meča protiv Milana proteklog vikenda, kada je zamenjen u 55. minutu.

Tom prilikom je uputio niz psovki treneru Mauriciju Sariju, a zatim se uputio pravo u svlačionicu, gde nije ni sačekao saigrače, već je odmah krenuo ka aerodromu na let za Portugaliju.

Sada se po prvi put pojavio u javnosti na treningu svoje reprezentacije pred ključne utakmice kvalifikacija za EURO, gde Portugalci dočekuju Litvaniju 14. oktobra, a zatim gostuju Luksemburgu tri dana kasnije.

Ukoliko pobede na oba meča, Portugalija će na EURO, a Srbija će šansu tražiti kroz baraž Lige Nacija.

Ronalda svakako ne čeka prijatna situacija u kakvom god se raspoloženju bude vratio u Torino posle reprezentativne pauze.

Kristijano Ronaldo, Mauricio Sari, FK Juventus Kristijano Ronaldo i Mauricio Sari; Foto: Profimedia

Iako su u Juventusu svesni da je on jedna od najvećih zvezda sveta i najveća zvezda kluba, gigant iz Torina nema nameru da dopušta onakvu nedisciplinu i nepoštovanje kluba, trenera i saigrača.

Zato je Ronaldu postavljen uslov da mora da se izvini svim saigračima i treneru za ponašanje posle meča sa Milanom, kada je pobegao iz svlačionice bez da sačeka kraj meča.

Ego Portugalca će biti na ozbiljnom ispitu, jer Ronaldo nije neko ko voli da se bilo kome izvinjava i da pravda svoje postupke, makar bili i pogrešni.

U svakom slučaju, ni njemu ni Juventusu ne ide u prilog dalje produbljivanje sukoba, jer su u igri ogromni ugovori i veliki novac. Posle potpisivanja Ronalda Juventus je drastično povećao svoje marketinške prihode, ugovori sa sponzorima su povećani nekoliko puta, broj navijača u svetu je porastao, kao i prodaja dresova.

Video: Kristiano Ronaldo prvi put u javnosti posle bežanja iz Juventusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    12. novembar 2019 | 18:26

    To govori o njemu kao coveku (velika nula od coveka) bezi bre u Penziju. Nista nisi uradio sa Juventusom, ispali ste u osminu finala Lige Sampiona i pre neki dan da nije Dybala postigao gol Juventus bi bio drugo mesto. Priznaj da te je vreme pregazio i da je Dybala bolji igrac. Sledece godine se vrati u Sporting odakle si i poceo a mozes da dodjes i u Javor... Hahaha

  • Deki

    12. novembar 2019 | 17:54

    Nije napravio nikakav skandal,i ne bi smeo da im se izvini! 2-3 igraca su za respekt,ovo ostalo sve ispod Kristijanovog fudbalskog nivoa!

  • Душан Краишник

    12. novembar 2019 | 17:46

    Не дај се Роналдо

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA