≫ 

Jevtović o izjavi Mrkele da nije iskoristio šansu: Za vreme provedeno na terenu imam dobar učinak!

Krilni fudbaler crveno-belih ističe da je profesionalac i da ima ugovor još godinu i po dana

  • 41
Milan Jevtović, Mitar Mrkela, FK Crvena zvezda Printskrin: Youtube/Crvena zvezda

Milan Jevtović je golom u završnici na meču protiv Javora u Ivanjici spasio Crvenu zvezdu poraza, a njegov pogodak došao je odmah nakon intervjua sportskog direktora Mitra Mrkele za Telegraf, koji je poručio da Jevtović svoju šansu u Zvezdi nije iskoristio.

Telegraf je kontaktirao i samog Jevtovića da nam sumira utiske posle gola u Ivanjici, ali i da nam kaže da svoje mišljenje o izjavi Mrkele, kao i kakav je njegov trenutni status u Zvezdi.

Negirao je bilo kakvu priču o povredi i da je to bilo kakav razlog njegovih izostanaka sa terena i ističe da mu znači gol u Ivanjici.

- Nisam imao nikada povredu, desilo se samo malo istegnuće lože, koje je trajalo možda 2-3 dana. To je bilo pred utakmicu prvog kola za Ligu šampiona protiv Suduve. Svakom igraču znači kada postigne gol ili asistira što se tiče ličnog učinka. Ostaj žal što nismo pobedili Javor, tako da se okrećemo naredim utakmicama koje dolaze - rekao je Jevtović za Telegraf.

Milan Jevtović Mila Jevtović; Foto: Marko Jovanović

Pitali smo krilnog fudbalera crveno-belih da li je video izjavu Mrkele "da nije iskoristio svoju šansu u Zvezdi", i da li je tim povodom imao razgovore sa ljudima iz kluba.

- Da, video sam izjavu direktora. Sa mnom niko nije pričao o mom statusu u klubu. Ja sam profesionalac i imam ugovor sa Zvezdom još godinu i po dana. Ali videćemo kada se završi sezona kako ćemo dalje, jer nisam igrao mnogo ni ove polusezone. To je skoro godinu dana neigranja. Ja želim da igram, jer znam da mogu da pružim mnogo više nego što sam pokazao. A i za provedeno vreme na terenu imam i dobar konkretan učinak. Tako da, videćemo na kraju polusezone kako i šta će biti - zaključio je Jevtović za Telegraf.

Jevtović je ove sezone nastupio na 10 utakmica u svim takmičenjima, a za Ligu šampiona nije licenciran. Od početka sezone odigrao je na tri utakmice 90 minuta, a poslednji put je to bio slučaj 17. avgusta protiv Spartaka u Subotici.

Na tih 10 utakmica postigao je dva gola i imao tri asistencije.

Video: Kako je otpisani Jevtović iščupao Zvezdi bod u Ivanjici

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA