≫ 

Voša prvi klub u kom će trener oterati direktora: Lalatović javno prozvao Lazetića posle pobede!

Poznato je da Lalatović temperamentom ume da izazove buru - to je sada učinio u svom klubu

  • 7
Nenad Lalatović

Foto: Superliga Srbija

FK Vojvodina trenutno je 2. tim Superlige, ali nije sve idealno u novosadskom klubu.

Već dugo je javna tajna da tinja sukob između trenera Nenada Lalatovića i sportskog direktora Nikole Lazetića, koji bi prema pisanju Sportskog žurnala mogao da ode iz uprave!

Nekada su Lalatović i Lazetić bili saigrači u omladincima Crvene zvezde, ali sada ne vladaju dobri odnosi, što je kulminiralo u prethodnim danima.

Čak je i posle pobede nad Mačvom sa 1:0 Lalatović rekao da se "20 odsto uprave ne raduje uspesima i drugom mestu na tabeli", čime je aludirao na Lazetića.

- Nadam se da naša uprava... Bar 80 posto raduje pobedi, onih 20 ne... Ali, šta da radim, to je moje mišljenje. Čestitam igračima na utakmici, kolektivu, tako se bori kad hoćete u Evropu.

Inače, stav navijača takođe je faktor u Vojvodini, a  pristalice kluba imaju afirmativan stav o radu Lalatovića. Posle prosečne sezone, preporodio je klub i odveo ga na sam vrh, sa velikim evropskim ambicijama. U ovoj sezoni, Vojvodina je podbacila samo protiv Partizana u Humskoj, gde je poražena sa 4:0.

Video: Lalatović: Ovo je bilo moje najslabije izdanje u Humskoj otkako sam trener

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • navijac

    13. novembar 2019 | 12:02

    Mozda je covek lucnut i temperamentan ali sto se tice trenerskog posla kapa dole ! Decko je jedan od nasih najboljih trenera a sa timom koji ima Zvezda on bi kidao!!! Miloje je za njega malo dete , Lala igra ofanzivan fudbal kao i Savo, dok nas Miloje se samo brani. Jesam Zvezdas ali Miloja sto pre oterati jer je na njegov predlog dosao La Para koji ne zna nista , decko amater !! Zato 2-3 igraca ispastaju zbog tog La Pare- Vukanovic, Simic i Jevtovic a svi su bolji od njega ali svi

  • Kom

    13. novembar 2019 | 11:46

    E baš je LA LA tović, samo nešto peva tra la la

  • Sasa

    13. novembar 2019 | 11:44

    Ko da veruje coveku koji se kune u krst? Strasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA