Zvezda produžila ugovor sa talentovanim igračem svoje škole

Talentovani vezista i izdanak naše Omladinske škole Željko Gavrić, produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom.

  • 3
Željko Gavrić

Foto: crvenazvezdafk

Crvena zvezda nastavlja sa praksom obnavljanja ugovora najtalentovanijim fudbalerima u svom pogonu. Prošle nedelje je Strahinja Eraković produžio saradnju sa klubom u kom je ponikao, a danas je to učinio Željko Gavrić.

Vezista rođen 2000. godine koji se kali u Grafičaru potpisao je novi ugovor sa Crvenom zvezdom i obavezao se na vernost crveno-belima do leta 2023. godine.

- Presrećan sam što sam produžio ugovor sa klubom u kojem sam ponikao. Nastavak saradnje je znak da u klubu veruju u mene i veoma sam srećan zbog toga. Ponosan sam na sebe, jer je ovo nešto o čemu sam maštao od malih nogu. Nastaviću vredno da treniram i nadam se da će uskoro stići poziv Vladana Milojevića i prekomanda u seniorsku ekipu Crvene zvezde - istakao je Željko Gavrić.

Momak iz Ugljevika je jedan od najboljih igrača, ne samo našeg razvojnog tima Grafičara, već i čitave Prve lige Srbije. Gavrić je na 17 utakmica postigao sedam golova i zabeležio pet asistencija.

Video: Milan Borjan održao kapitenski govor i motivisao igrače posle debakla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MaaNee

    13. novembar 2019 | 19:02

    Ovaj decko je bolji od svih ivraca u Zvezdi na toj poziciji i uz par drugara nepravedno sklonjen u Graficar a dovedeni polu fudbalwri, skupo placeni

  • Ajdemi

    13. novembar 2019 | 18:32

    Sta je sa Milanom Tomicem?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA