Bešiktaš šalje ljude na Marakanu zbog Boaćija!

Skauti turskog tima pratiće meč Zvezde protiv Bajerna sa posebnim akcentom na igru napadača iz Gane

  • 13
Ričmond Boaći

Foto: Marko Jovanović

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći nalazi se na meti nekoliko klubova u Evropi i sa Bliskog istoka. Da je on igrač koji je najinteresantniji drugim klubovima potvrdio je nedavno i sportski direktor kluba Mitar Mrkela u intervjuu za Telegraf, gde je analizirao učinak pojačanja i nekoliko drugih igrača u tekućoj sezoni.

Jedn od klubova koji je ozbiljno zainteresovan za Boaćija jeste i turski Bešiktaš, koji ga je želeo i tokom leta. Ipak, transfer nije realizovan, ali turski klub ne odustaje od napadača iz Gane, pa će na meču protiv Bajerna 26. novembra  na Marakani poslati svoje ljude sa zadatkom da prate Boaćija, prenosi Sportski žurnal.

Pored Bešiktaša, za Boaćija su zainteresovani i klubovi sa Bliskog istoka, kojima nije problem da izdvoje veću sumu novca za obeštećenje. Svakako, male su šanse da Boaći ostane na Marakani i nakon zimske pauze, a ukoliko bi protiv Bajerna imao dobar učinak, nije isključeno da ubrzo na Marakanu stigne ponuda koja se ne odbija.

Video: Pgledajte Boaćijev prvenac u Ligi šampiona!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • svakom loncu poklopac!

    14. novembar 2019 | 08:48

    Jeste li krenuli da ga nudite nebi li ga ko kupio pa malo cjenu da povecate clancima .... razumim sve samo me boli sto ce morati da igra !

  • Saša

    14. novembar 2019 | 13:32

    Od ova 3 centarfora on je najbolji, trebalo je prodati pavkova ili tomanea.. Boćko je klasa za obojicu..

  • 9:0

    14. novembar 2019 | 09:42

    Sada ce opet da ga prodaju za 4 miliona, a onda za pola godine da ga otkupe od Besiktasa za milion. Tako to ide kod njih, naravno, kada bi neko bio toliko naivan pa u to verovao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA