≫ 

Siti spremio rekordnu cifru za jednog igrača sa Balkana: Biser Dinama odlazi na zimu!

Mladi Španac Dani Olmo već ove zime će napustiti zagrebački klub

  • 3

Mančester Siti već ove zime želi da dovede Danija Olma iz Dinama, prenosi italijanski "Kalčomerkato", a bogati vlasnici engleskog prvaka spremni su da plate ono što Dinamo traži.

Dani Olmo bio je najvredniji igrač Dinama u letnjem prelaznom roku, a 21-godišnjeg Španca htelo je pola Evrope, ali niko nije bio spreman da plati 40 miliona evra koliko je Dinamo tražio za njega.

Olmo je tako ostao na Maksimiru i s Dinamom krenuo u još jednu uspešnu sezonu, a sada se u priču uključio Mančester Siti koji je spremio veliku ponudu.

FK Dinamo Zagreb, Trnava Trener Dinama Nenad Bjelica Foto: AP/Tanjug

Inače, mladi Španac je u 17 utakmica za Dinamo ove sezone, postigao šest golova i upisao isto toliko asistencija i verovatno je da će već na zimu napustiti Maksimir, a isto je nedavno potvrdio i trener Dinama Nenad Bjelica.

- Mislim da upravo gledamo njegove posljednje utakmice u Dinamu. Ima toliko ponuda... Na kraju će klub i igrač zajedno odlučiti što je najbolje za obe strane. Spreman je igrati za najbolje klubove Evrope - rekao je Bjelica u intervjuu za "Kadena SER".

 Srbija večeras (20.45) čeka Luksemburg, ali se ne nada mnogo plasmanu na Evropsko prvenstvo kroz kvalifikacije. Ipak, ne bi smela da se obruka protiv znatno slabijeg protivnika. Kvota na pobedu Orlova bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Srbija - Luksemburg.

Video: Strahinja Pavlović o novom pozivu Lacija: Partizanov sam!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pista

    14. novembar 2019 | 11:16

    40 miliona evra a zvezda i partizan kad prodaju igraca za 3 miliona to je vrh za njihpravo bogatstvo,dokaz samo koliko je dinamo ispred zvezde i partizana

  • Oki

    14. novembar 2019 | 11:28

    Ovi nasi lopovi da citaju i da uce od komsija kako se to radi a ne cim vredi 3-5 miliona odma prodaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA