≫ 

Sramno smo trčali u 2. poluvremenu: Tadić kritičan posle Luksemburga, nada se čudu sa Ukrajinom

Poslednje kolo protiv Ukrajine, uz "kiks" Portugalije vodi Srbiju na Evropsko prvenstvo

  • 18
DUSAN TADIC Foto: MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije protiv Luksemburga je odigrala pretposlednji meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i upisala pobedu od 3:2, a posle meča, trijumfom nije bio zadovoljan fudbaler Dušan Tadić. 

On je sa puno kritike prokomentarisao duel sa Luksemburgom.

- Mislim da smo prvo poluvreme igrali dosta dobro, imali dobre momemte, mozda je i 3:0 trebalo da bude, bilo je dobrih akcija. Drugo poluvreme je veliko razočaranje. Igrali smo fudbal bez trčanja, a tako ne može da se igra. Bez trčanja ne može da se ostvari rezultat. Moglo je tako pre 60 godina. Danas ne može. Drugo poluvreme smo sramno malo trčali. Posle pokušavaš nešto da se vratiš... - bez teksta je as Ajaksa.

Srpski napadač se i pored loše igr enjegovom tima nada "čudu" u poslednjem kolu.

- Teško je. Portugalija je objektivno mnogo jača reprezentacija od Luksemburga, nadam se samo da teren tamo nije dobrom stanju. Moramo da se nadamo čudu, ali...

On je istakao da njegovim saigračima i njemu neće nedostajati motiva u meču protiv Ukrajine.

- Da im se osvetimo za ono tamo što je bilo u svakom smislu. Moramo mnogo više da se zalažemo i trudimo i onda će nešto sigurno da nas nagradi- zaključio je Dušan Tadić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljudi

    15. novembar 2019 | 00:16

    Vi ste realno za seriju D. Npr. Ili uglavnom da prevedem u nekim jacim fudbalskim zemljama za 4 do 5 ligu. Zao mi je reci. Al kad bi protiv tkz. Kosova igrali. Pojeli bi nas bre.

  • Brana

    15. novembar 2019 | 00:04

    Tadić je jedini fudbaler koji zasužuje čestitke za trud i prikatanu igru a ostali su sramotno loši počevši od Mitra koji ne zna da igra fudbal pa do Kolarova koji je i ono što je znao taboravio je a snage ima za 2 jaka šuta i 4 minuta trčanja.Mitrove golove bi dao apsolitno svako ko je 1 obuo kopačke ali zato ne bi promašio ono što on promašuje barem 90% fudbalera.Dečko ima sreće da se nađe u gol šansama ne iz znanja nego iz lenjosti jer pretrči max.3 kilometra po itakmici,kampuje u zoni ofsajda i onda daje neke frljoke od golova ovakvim mučenicima koji su i takvi kakvi su za nas povezana ekipa.Vraćanje od korner linije loptu svom golmanu?!?!I to iz par dodavanja?!Pa taj fudbal ne igra ni 4 liga Zimbabvea!Niko na svetu nije toliko bezidejan da iz napadačke linije vrati loptu do svog gola.Jad i beda srpskog fudbala.

  • RODJAK

    15. novembar 2019 | 00:30

    BOLJE CUTITE I NE DAJTE NIKAKVE IZJAVE NI PRE NI POSLE TEKME

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA