Englezi su i izjavama ponizili Crnogorce, kao da im nije bilo dovoljno sedam komada!

Bolno prizemljenje doživeli su Crnogorci

  • 7
Fudbalska reprezentacija Engleske

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Engleske su deklasirali Crnu Goru sa 7:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, pa je posle meča selektor Geret Sautgejt blistao od zadovoljstva.

Englezi su odigrali jubilarni hiljaditi meč u istoriji reprezentacije, i to kako - već posle pola sata bilo je 5:0, na kraju je overen plasman na Evropsko prvenstvo.

- U prošlosti smo se mučili sa slabijim timovima, koji se brane sa velikim brojem igrača, ali imamo igrače koji mogu da otvore takve timove i imamo stil igre koji nam omogućava da to uradimo. Nismo dali Crnoj Gori vremena da se prilagodi, imamo tako brze i atletski moćne igrače, koristimo njihove kvalitete. Osvojili smo prvo mesto u grupi, uradili to sa stilom i možemo da budemo zadovoljni - rekao je Sautgejt.

Sa druge strane, selektor Faruk Hadžibegić preuzeo je odgovornost.

- Napravili smo kardninalne greške, individualne, i to je protivnik iskoristio. Moram da prihvatim i sopstvenu odgovornost, nema razloga da se krijem, takav je sport. Žao mi je, nisam očekivao ovako visok rezultat, mislio sam da možemo bolje proći, ali to je u ovom momentu naša stvarnost.

Crna Gora ima samo tri boda u grupi A, i to iz remija, baš kao i Bugarska. Čak je i selekcija tzv. Kosova ostavila bolji utisak, štaviše, protiv Čeha se borila do završnice za plasman na Evropsko prvenstvo.

 

 

Spektakl u Rijadu - danas (18.00) se sastaju šampion Južne Amerike Brazil i Argentina predvođena povratnicima Mesijem i Aguerom. Kvota na 3+ je 2,00, pobeda Brazila nosi kvotu 2,40, a Argentine 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brazil - Argentina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ha

    15. novembar 2019 | 10:15

    Mani te se vi CG nego pisite kako je Srbija cuvala 3:2 protiv Luksenburga..

  • Rs

    15. novembar 2019 | 10:07

    Kazna što su igrali sa tzv.kosovom

  • Mi

    15. novembar 2019 | 12:10

    Smo nesto bolji...pa nas Ukrajinci demolirase, Luksemburg nam dade dva komada...Ovi bi nas samleli taman ko CG, ako ne i gore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA