≫ 

Partizan kažnjen sa 750.000 dinara zbog vređanja Kokeze, Zvezda zbog Delija plaća milion!

Disciplinska komisija FSS odredila je kazne za večite zbog ponašanja navijača

  • 14
Grobari, Slaviša Kokeza Foto: MN Press

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije odredila je kazne za superligaške klubove zbog nedoličnog ponašanja navijača.

Kako saznaju Novosti, Crvena zvezda je kažnjena sa milion dinara zbog upotrebe pirotehnike na utakmicama protiv TSC-a i Rada.

Partizan je, s druge strane, kažnjen sa 750.000 dinara zbog toga što su njegovi navijači vređali Slavišu Kokezu na mečevima sa Voždovcem, ekipom Mladosti i Spartakom.

Iz istog razloga je kažnjena i Vojvodina, ali sa 300.000 dinara, dok Radnički iz Niša mora da uplati 50.000 dinara zbog loše organizacije meča sa Napretkom.

Video: Ovo je pesma protiv Kokeze zbog koje je Partizan kažnjen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    15. novembar 2019 | 12:36

    Zbog vredjanja saveza i predsednika, bacanje baklji, gadjanje sudija, prekidanje utakmica... samo 750.000??? A Zvezda 1 milion zbog baklji?? I posle kazu da ih ne stiti savez.

  • Obrad

    15. novembar 2019 | 12:09

    Svi smo mi kažnjeni zbog Kokeze, a pogotovo zbog onog ko ga je tu stavio. I tako, evo, već osma godina...

  • Mika

    15. novembar 2019 | 14:42

    Da nije žalosno bilo bi smešno! Blaćenje i vređanje članova fudbalskog saveza saveza od strane Partizana traje neprekidno tri godine. Vređaju se sudije, vređaju se klubovi koji su poraženi od Zvezde nazivajući to sklanjalicama, stiglo se dotle da se preti golmanu Inđije za navodno omogućavanje da Zvezda pobedi. Partizan je jedno vreme čak pretio i napuštanjem lige da to bude još smešnije razlog je bio da se poništi već odigrana utakmica protiv Mačve zbog vremenskih uslova. Čekao se povod da bi se izjednačila krivica i da se kazne oba večita rivala zaboravljajući šta se sve dešavalo u međuvremenu: Od pretnji napuštanja lige od strane uprave Partizana. skandiranje protiv Kokeze je gotovo redovno na svim utakmicama koje je prolazilo nekažnjeno sve dok se nije našao razlog da se izjednači krivica kazni i Zvezda, da bude još čudnije Zvezda dobija veću kaznu u odnosu na Partizan. Da ne zaboravimo da je Partizan optužio Zvezdu za nameštanje utakmice sa PSŽ bez ikakvih dokaza zašto Savez već tada nije reagovao i kaznio Partizan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA