≫ 

Tri penala i 2 crvena u Prvoj ligi Srbije: Posle opšte tuče, Metalac pobedio sa dva igrača manje!

Ne smiruju se tenzije na prvoligaškim terenima

  • 4
FK Metalac - Dinamo Vranje Foto: Prva liga Srbije

Prethodno 19. kolo Prve lige Srbije obeležili su neredi na meču Metalac - Dinamo Vranje.

Metalac je pobedio sa 3:2, a bil0 je 2:2 u 88. minutu, kada se sve potpuno zakuvalo. Tada je gol postigao Dinamo za izjednačenje, a naredna akcija donela je eskalaciju sukoba.

Igrač Metalca Milan Jokić gurnuo je prvo protivničkog igrača, zatim je udario glavom golmana Popovića, pa su se svi sjurili - jedni da se obračunaju, drugi da razdvajaju.

Na sreću, sve se relativno brzo smirilo, a sudija je pokazao crvene kartone najratobornijima, Jokiću i saigraču Koraksiću.

Iako je Metalac imao dva igrača manje, uspeo je da pobedi sa 3:2!

FK Metalac - Dinamo Vranje Foto: Prva liga Srbije

Strelci za Metalac bili su Ješić u 28, Katanić u 67. minutu (obojica iz penala), zatim Vranjanin u 90. Stamenković je Vranjance vratio u život golom u 71. minutu, Stevanović je bio precizan sa bele tačke u 88, posle čega je došlo do sukoba.

Posle meča, oglasili su se i Vranjanci saopštenjem.

- Zar smo mi za njih: „Bugari”, „Šiptari”, „Cigani”, da nas omalovažavaju, pljuju, udaraju. Da dovedu normalnu utamicu na nivo prekida „tučom“, bespotrebnim udaranjem, pljuvanjem po klupi za rezervne igrače, vređanjem, pljuvanjem, psovanjem igrača na zagrevanju - zapitali su se Vranjanci, tvrdeći da se od igrača u svlačionici tražilo da se slomi noga kapitenu Vranjanaca Stevanoviću.

FK Metalac - Dinamo Vranje Foto: Prva liga Srbije

Na kraju je bilo i novih provokacija na račun Vranjanaca, igrači Metalca nasrnuli su na jednog provocirajući ga verbalno, ali on nije odgovorio i krenuo je ka svlačionici, ali su tada drugi reagovali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srle

    15. novembar 2019 | 15:26

    Preprošlo kolo Radnički iz Pirota je igrao sa Metalcem, izgubio 1:0, imao svoje šanse. Igrači i rukovodstvo Metalca su čestitali na igri, rekli da je Radnički trebao da pobedi,nijedan oštar start da se je napravio, nijedna uvreda, niti psovka. Niko nije spomenuo Bugare i južnjake, ipak je sve to do samog Dinama i njihovih ljudi, njima svi i svako smeta

  • travel

    15. novembar 2019 | 17:09

    Metalac jedini ne zatvara utakmice u PLS, ne igra šeme i 3 za 3, e sad kome se ne svidja moze i da izmislja lazi! Dinamo je poznat po sportskom duhu hahaha!!!

  • Vlada grobar

    15. novembar 2019 | 17:17

    Ja ne vidim nista sporno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA