Lalatović opet o Lazetiću: Valjda sportski direktor nije zadovoljan što smo drugi

Oglasio se Lalat

  • 7
nenad lalatović

Foto: MN Press

Udarna tema u taboru Vojvodine i dalje su zahladneli odnosi na relaciji sportski direktor Nikola Lazetić i trener Nenad Lalatović. Prvom se ne dopada navodni neprofesionlaizam ovog drugog (Lazetić prebacuje treneru da ne dolazi redovno na treninge), a Lalat ne haje za kritike, već svoj rad meri prema trenutnom plasmanu ekipe na tabeli.

Voša je drugi tim Superlige što, ipak, nije dovoljno da se smire strasti.

- Ne bih da komentarišem to da li postoji konflikt između sportskog direktora i mene. Ružno bi bilo da ja pričam o njegovom radu, neka o tome govore vodeći ljudi iz kluba - rekao je Lalatović za novosadski Dnevnik.

- Ono što želim da istaknem je da o mom radu svedoče rezultati, a oni kažu da smo drugoplasirani tim na tabeli Superlige Srbije. Vojvodina ponovo postaje hit, a menadžeri su, posle dužeg perioda zatišja, počeli da se interesuju za njene igrače. Naravno, postoje i pojedinci u timu koji nisu zadovoljni time koliko igraju, a što im je možda neko obećao. Kod mene igraju samo oni koji to zasluže.

Imao je i o sebi koju reč da kaže Lalatović, koji je ove sezone kažnjavan zbog nesportskog ponašanja na utakmici sa Radničkim kada je pretio da će "otkriti sve nameštene utakmice kluba u kojem je radio".

- Čvrst sam karakter, pošten i častan čovek, trener sam koji nikada za 11 godina, koliko se bavim ovim poslom, nije dobio otkaz. Jedini nadređeni u FK Vojvodina mi je predsednik Vojislav Gajić, a u klubu dobijam platu, nikada nisam uzimao procente i radim samo po svom. Naravno, maksimalno poštujem navijače koji su pokazali da su uz momke koje vodim i mene, kao i predsednika, odnosno direktora Dušana Bajatovića.

Veruje Lalatović da će Vojvodina do kraja trke ispuniti cilj, a to je Evropa, uprkos tome da trenutno ne uživa podršku kompletne uprave.

- Najbitnije mi je to što ekipa ima željene rezultate i što se nalazimo na jako dobrom putu da ispunimo cilj i ponovo zaigramo u Evropi. Sa svoje strane, daću sve od sebe da u tome uspemo, kako ja, tako i moji saradnici Dragan Šarac i Vidak Bratić, a raduje me to što se u našoj svlačionici sada čuje pesma i što osećam podršku i ljubav velike većine igrača. Što se sportskog direktora tiče, valjda nije zadovoljan time što smo drugoplasirani i što ostvarujemo ono što smo i obećali. Ja znam da ću da uradim sve što je u mojoj moći da na kraju lige tako i bude, znam koji je moj zadatak i verujem da će naša Voša ponovo da se nađe među ekipama koje će igrati u evropskoj konkurenciji - podvukao je Nenad Lalatović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    15. novembar 2019 | 15:34

    Idu standardni komentari: ovoga ti ➕🤣🤣🤣🤣

  • RS

    15. novembar 2019 | 17:04

    Samo cepaj glodare na prolece i pevaj!!!

  • GROBAR PODGORICA

    15. novembar 2019 | 18:50

    Dokle mislite da se bavite ovim šarlatanom od trenera i čoveka. Nije vredan spomena i ne trdba mu posvetit pažnju.Iš breeeee šarlatanu jedan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA