≫ 

Ko voli, nek izvoli: Partizan odrapio cenu za Pavlovića, tri puta veću nego prošlog leta!

Budućem poslovnom partneru crno-beli će postaviti i uslov po kome će fudbaler do kraja sezone morati da ostane u Humskoj

  • 47
Strahinja Pavlović

Foto: Marko Jovanović

Ukoliko neki od evropskih klubova poželi da otkupi Strahinju Pavlovića od Partizana u zimskom prelaznom roku, moraće duboko da zavuče ruku u džep, dva puta više nego li što je bilo potrebno platiti za supertalentovanog defanzivca minulog leta. Prcieciznije rečeno, klub iz Humske za svoj biser potražuje obeštećenje od 15.000.000 evra i, bez obzira na cifru, red za angažovanje igrača je podugačak, saznaje Telegraf.

Da rast potraživanja crno-belih, u odnosu na letnji prelazni rok, u velikoj meri je uticala činjenica da se Partizan plasirao u grupnu fazu Lige Evrope, a Pavlović i na evropskom nivou pokazao ogroman potencijal. Tome u prilog i činjenica da je Pavlović u ovom trenutku, po specijalizovanim fudbalskim sajtovima, najvredniji fudbaler Superlige (između osam i deset miliona evra), a tek mu je 18 godina.

Takođe, klub iz Humske će za budućeg poslovnog partnera, koji posegne za angažovanjem igrača, u transferu imati i poseban uslov, a to je da mladi defanzivac ostane u Partizanu do narednog leta. Pomenuti uslov će biti naznačen "pod obavezno", kako se do kraja sezone ne bi štetilo postojećem timu u borbi za trofeje.

Strahinja Pavlović

Foto: partizan.rs

Podsetimo, Pavlović je minulog leta bio nadomak transfera u Lacio i to za sumu od 5.500.000 evra, ali je italijanski klub, uz pomoć jednog od tamošnjih medija i naduvane afere, otezao zaključenje posla do kraja prelaznog roka ne bi li dodatno spustio cenu obeštećenja.

Partizan nije popustio, čelnici crno-belih, ali i agent Strahinje Pavlovića su glatko odbili takav scenario, a fudbaler je odmah ponuđen novi, petogodišnji ugovor. U međuvremenu, fudbaler je dobio sve neophodne zdravstvene dozvole u jednoj renomiranoj belgijskoj klinici te ne postoje nikakve prepreke da se posle Partizana talentovani momak okuša u jačoj sredini.

Pisali smo tokom jučerašnjeg dana da će Partizan naredne zime angažovati još jednog centralnog defanzivca kako bi ga do leta pripremio kao naslednika Pavlovića.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    15. novembar 2019 | 15:58

    Tako je bre!To treba da rade i Partizan i Zvezda.A ne da ih prodaju za 2-3 miliona a onda drugi timovi zarađuju na njih po 30...

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    15. novembar 2019 | 16:01

    То је добро. Значи, желе да га задрже до пензије😃😂😂😂

  • Rade

    15. novembar 2019 | 17:51

    Pavlović i Stevanović vrede koliko svi polutani iz CZ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA