Predsednik Vojvodine stavio tačku na konflikt Lalatovića i Lazetića: Niko ne sme da bude iznad kluba

Gajić objasnio trenutnu situaciju u klubu

  • 4

Vojislav Gajić, predsednik FK Vojvodina, oglasio se u javnosti posle konflikta u kom su se našli sportski direktor kluba Nikola Lazetić i trener Nenad Lalatović i na taj način stavio tačku na ovu temu.

On je u izjavi za novosadski Dnevnik istakao da niko ne sme da bude iznad Vojvodine, ali i najavio bolje dane.

- Stvari koje se provlače kroz medije plod su baratanja poluinformacijama. Svi mi koji u klubu radimo, činimo to u najboljem interesu Vojvodine. Nenad Lalatović je šef stručnog štaba, a Nikola Lazetić je sportski direktor koji obavlja posao iz svog domena. Dozvoljavam da je moguće da se ponekad raziđu u mišljenjima i u tim situacijama treba da pronađemo najbolja rešenja, jer, naglašavam to, niko ne može biti iznad same Vojvodine - rekao je Gajić i nastavio:

- Videćete veoma brzo da će naš klub postati još jači i nastavićemo da radimo na realizaciji planova. Ušli smo u četvrtfinale Kupa Srbije i nije nemoguće da osvojimo pobednički trofej u ovom takmičenju. Uz to, navijačima poručujem da ćemo se, uz njihovu podršku s tribina, boriti za osvajanje jedne od pozicija koje bi nas odvele u Evropu, a onda i u trku za titulu šampiona države.

Skupština FK Vojvodina, VOJISLAV GAJIĆ

Vojislav Gajić, prvi čovek Vojvodine Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Nastavio je Gajić u istom tonu.

- Vojvodina je najstariji građanski klub u Srbiji. U ovoj sezoni smo pokazali koliko smo ozbiljni, trenutno smo na drugom mestu superligaške tabele i ekipa postiže fenomenalne rezultate. Time ostvarujemo zacrtani plan, a sve strukture rade besprekorno. Naravno, Vojvodina je i živi organizam, u kojem se svi mi nalazimo u njenoj funkciji i naglašavam da niko ne može da bude i nije stariji od samog kluba.

- Uz to, imamo i sve veći broj navijača na utakmicama, koji pokazuju veliku lojalnost, zbog čega sam izuzetno zadovoljan. Svakodnevno radimo na stvaranju optimalnih uslova za život i rad i to ne može da se ne primeti - jasan je bio prvi čovek Novosađana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazo

    15. novembar 2019 | 22:13

    Bolje da se ne oglasavas sve sto je Lalo rekao je ziva istina doveo je 5 igraca svojih preko kojih je pokusao da ga minira

  • я

    16. novembar 2019 | 09:48

    A ti se nista nepitas.

  • Kizamamba

    16. novembar 2019 | 23:15

    Gajicu idi i ti i lazetic dinara nisi dao za vosu a ovaj drugi jos i otima od voše i oba se prave previse pametni,idite u paketu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA