≫ 

Joveljić het-trikom vodio Orliće do pobede: Zvezdina deca dominirala protiv Estonije na Čairu!

Strelac je bio i Slobodan Tedić iz Čuke (zvanično igrač Mančester Sitija) za konačnih 6:0

  • 11
Mlada fudbalska reprezentacija Srbije Printskrin: Telegraf/Arena Sport

Mlada fudbalska reprezentzacija Srbije upisala je svoj drugi trijumf u kvalifikacijama za EP, pošto su na Čairu demolirali Estoniju rezultatom 6:0 (3:0)!

Junak pobede Orlića bio je trostruki strelac Dejan Joveljić, dok su dva gola dali i braća Ilić - Luka i Ivan!  Sve trojica igrači koji su ''prohodali'' u Crvenoj zvedi i za devet miliona evra (računajući njihove transfere) otišli u inostranstvo.

U inostranstvo je zvanično otišao i Slobodan tedić, strelac gola za konačan rezultat, koji kao igrač Mančester Sitija i dalje igra za Čukarički. Asistirao mu je Ivan Ilić.

Luka Ilić je načeo Estonce u 12. minutu sjajnim golom sa ivice kaznenog prostora, da bi Joveljić osam minuta kasnije krunisao asistenciju Nišića s desne strane.

Ivan Ilić je u 38. minutu rešio pitanje pobednika na asistenciju Filipa Stuparevića koji je i kod petog gola Srbije dodao Joveljiću. Igrao se 61. minut, a prethodno je Luka Ilić u 52. ''spojio'' Joveljića za četvrti pogodak Orlića.

Kao što smo već rekli, Tedić je postavio konačan rezultat u 87. minutu na dodavanje Ilića. Pomenimo i to da je tedić u 64. zamenio trostrukog strelca Joveljića.

Srbija na polovini kvalifikacija ima sedam bodova iz pet mečeva i sledi joj žestoka borba za prva dva mesta. Rusi su prvi sa 11, Poljaci drugi imaju 10, Bugari su na trećem sa osam, dok je Estonija na tri boda.

Dobra stvar za izabranike Ilije Stolice je ta da do kraja kvalifikacija čekaju i Rusiju i Poljsku i Bugarsku.

Podsetimo, Srbija je odigrala nerešeno sa Letonijom (1:1) i dobila je Bugare u gostima sa 1:0 golom Stuparevića u finišu meča. Međutim, upisani su i porazi od Rusa i Poljaka.

Pogledajte i tabelu:

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA