Bajern ''našao'' trenera barem do Božića: Zna se ko će voditi Bavarce protiv Zvezde u Beogradu!

Flik dobio poverenje uprave šampiona Nemačke

  • 1
SP, fudbalska reprezentacija Nemačke, trening, Joakim Lev

Hansi Flik u sredini, desno je selektor Nemačke Joakim Lev Foto: AP/Tanjug

Hansi Flik ostaje trener Bajerna iz Minhena, barem do Božića! To je medijima otkrio jedan od čelnika Bavaraca Karl Hajnc Rumenige!

Rumenige je ovu vest podelio na ceremoniji povodom odlaska predsednika Ulija Henesa u penziju, a mediji u Nemačkoj ističu da je ovo bio logičan potez šampiona Nemačke posle serije dobrih rezultata.

- Hansi Flik ostaje naš trener. Barem do Božića, a nadamo se i posle toga. Verujemo mu. Restar pod Flikom je bio senzacionalan. Tim je pokazao reakciju. Brzo sam se dogovorios a Salihamidžićem da Flik ostane - rekao je Rumenige.

To znači da će se 25. i 26. novembra na stadionu Crvene zvezde pojaviti upravo Flik. najpre na konferenciji pred meč Zvezde i bajerna, a zatim i na samoj utakmici i razgovoru sa medijima posle utakmice.

Flik je nakon odlaska Nike Kovača upisao dve pobede - Olimpijakos (2:0) i Dortmund (4:0), a ne bi bilo iznenađenje da i do leta ostane na klupu tima iz Minhena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA