• 6

Trener u Italiji otpušten posle pobede 27:0

Bizarna ili ispravna situacija?

  • 6

Masimilijano Ričini, trener Inviktasaura, tima dece smeštenog u italijanskom Grosetu otpušten je nakon jedne pobede. I to ne bilo kakve, već pobede od 27:0!

Nema u svetu fudbala mnogo trenera koji mogu da se "pohvale" ovakvim dostignućem, ali nisu baš tako mislili u Inviktasauru jer su smatrali da njihov trener deci daje loš primer.

- Bili smo šokirani i duboko sažaljeni kad smo čuli da je naš tim pobedio Marinu Kalčo sa 27:0. Vrednosti našeg mladog tima se suprotstavljaju takvim stvarima. Protivnik mora uvek da se poštuje što danas nije bio slučaj. Kao predsednik, moram da se izvinim Marina Kalču i jednoglasnom odlukom smo odlučili da otpustimo trenera Ričinija - naveo je u saopštenju predsednika Inviktasaura Paolo Borgeli.

Obrazložio je odluku uprave kluba i time da je dužnost jednog trenera da, pored treniranja, istovremeno i edukuje decu, što kažu da se u slučaju meča sa Marinom Kalčo nije desilo.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Zenzo

    Znači, učite svoju djecu da ne igraju nogomet nakon 6-7 postignutih pogodaka i više se ne trude, nego da se vuku po terenu i glume ono što nisu. Kako objasniti djetetu da ne zabije gol ako može. Dajete djeci krive vrijednosti nogometa.

  • Дејан Младеновић

    Одмах да га кокеза сапо сли у ФСС одсек измишљени пенали и намештање утакмица!!

  • Chester

    Kakva glupost

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima