Trener u Italiji otpušten posle pobede 27:0

Bizarna ili ispravna situacija?

  • 6
Zemunelo Foto: ILUSTRACIJA

Masimilijano Ričini, trener Inviktasaura, tima dece smeštenog u italijanskom Grosetu otpušten je nakon jedne pobede. I to ne bilo kakve, već pobede od 27:0!

Nema u svetu fudbala mnogo trenera koji mogu da se "pohvale" ovakvim dostignućem, ali nisu baš tako mislili u Inviktasauru jer su smatrali da njihov trener deci daje loš primer.

- Bili smo šokirani i duboko sažaljeni kad smo čuli da je naš tim pobedio Marinu Kalčo sa 27:0. Vrednosti našeg mladog tima se suprotstavljaju takvim stvarima. Protivnik mora uvek da se poštuje što danas nije bio slučaj. Kao predsednik, moram da se izvinim Marina Kalču i jednoglasnom odlukom smo odlučili da otpustimo trenera Ričinija - naveo je u saopštenju predsednika Inviktasaura Paolo Borgeli.

Obrazložio je odluku uprave kluba i time da je dužnost jednog trenera da, pored treniranja, istovremeno i edukuje decu, što kažu da se u slučaju meča sa Marinom Kalčo nije desilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zenzo

    17. novembar 2019 | 07:24

    Znači, učite svoju djecu da ne igraju nogomet nakon 6-7 postignutih pogodaka i više se ne trude, nego da se vuku po terenu i glume ono što nisu. Kako objasniti djetetu da ne zabije gol ako može. Dajete djeci krive vrijednosti nogometa.

  • Chester

    17. novembar 2019 | 04:18

    Kakva glupost

  • Lesa

    16. novembar 2019 | 23:47

    Tako je!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA