≫ 

Hrvati se na tribinama smejali Kolindi zbog navijanja, Dalić priznao da je pogrešio izbor stadiona

Predsednica Hrvatske imala svoj šou u svečanoj loži

  • 29
Kolinda Grabar Kitarović printskrin: Twitter/@damir_djk

Fudbalska reprezentacija Hrvatske je uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo, posle preokreta nad Slovačkom, ali daleko od toga da je atmosfera na tribinama Rujevice (stadion Rijeke) ličila na svečarsku većim delom utakmice.

Jedna od onih koja se trudila da svih 90 minuta bodri Hrvatsku bila je predsednica te zemlje Kolinda Grabar Kitarović koja je imala svoj šou u svečanoj loži.

A njeno navijanje pojedini navijači na tribinama propratili su kroz smeh, kao ova dvojica momaka s njene leve strane:

Selektor Zlatko Dalić je priznao posle utakmice da je pogrešio što je tražio da se meč igra na Rujevici, umeso u Zagrebu ili Splitu.

- Ovako velike utakmice trebalo bi da igramo pred 35.000 ljudi, a ne pred 5.000. Ja sam bio taj koji je odlučivao gde će se igrati utakmica i možda je i moja greška što nismo drugačije izabrali. Hoćemo da igramo u celoj Hrvatskoj, možda je prva protiv Azerbajdžana trebalo da bude ovde, a ova u Zagrebu ili Splitu, ali šta je tu je - rekao je Dalić, a prenose hrvatski mediji.

Hrvati su, inače, gubili na poluvremenu od Slovačke, ali su preko Vlašića, Petkovića i Perišića okrenuli rezultat u svoju korist. Podsetimo, njima je i bod bio dovoljan da idu na EP.

>>> Srbija danas (15.00) utakmicom s Ukrajinom završava kvalifikacije za EP, a da bi se kroz njih našla na EP potrebno je čudo: da Orlovi pobede, a da Portugal ne savlada Luksemburg. A kvota na keca na Marakani je 1,90, dok je dvojka 4,10, a iks 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Srbija - Ukrajina.

Video: Kolinda vriskala uz Tompsonove hitove slaveći sa hrvatskim teniserima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Q

    17. novembar 2019 | 10:16

    Njeno ponasanje je za rijaliti,a ne za predsednika drzave😅😅😅

  • Erak

    17. novembar 2019 | 10:46

    Navija za svoju reprezentaciju kako misli da je najbolje. Ono što je bitno, jeste da poštuje Ustav RH i ne meša se u sve i svašta.

  • samo vas posmatram

    17. novembar 2019 | 09:38

    I ja se smejem, pa cas placem, sto Srbija nema prenos reprezentacije na svojoj nacionalnoj televiziji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA