≫ 

Kvote za Srbija - Ukrajina: Osveta, "kec" na Marakani i senzacija za EURO 2020.

Fudbaleri Srbije dočekuju Ukrajinu u nedelju (15 sati) na stadionu "Rajko Mitić" u poslednjem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020.

  • 11

Biti ili ne biti, a opet ne zavise "orlovi" sami od sebe! Došao je kraj kvalifikacija i postoji samo jedna računica - pobeda Srbije nad Ukrajinom i čudo u Luksemburgu gde Portugal ne sme da trijumfuje.

Meridianbet daje kvotu 2.05 za "keca" na Marakani i sjajnih 8.50 za duplu šansu X1 u Luksemburgu (pobeda domaćina ili remi), jer to nam je potrebno. Ako se dogodi ovakav rasplet, fudbaleri Srbije idu direktno na EP kroz kvalifikacije uz senzaciju da Portugal kao prvak Evrope ne prolazi grupu.

Daleko realnija opcija je da "orlovi" sreću potraže kroz baraž Lige nacija u martu naredne godine, čemu su se manje-više i okrenuli svi u nacionalnom timu. Ipak, teorija i dalje živi, minimalna nada postoji i borba do kraja u skladu sa tim.

Tu je i motiv osvete, jer je Srbija u Lavovu doživela najteži poraz (5:0), pa prvoplasiranoj Ukrajini želi se revanšira za taj debakl. Četa Andreja Ševčenka je i pokazala najviše u grupi, pa je teško očekivati potpunu osvetu, ali se tačan rezultat 3:0 vrednuje kvotom 14!

Ukrajina - Srbija, fudbalska reprezentacija, fudbalske reprezentacije Srbije i Ukrajine Foto: Tanjug/AP

Kada je u pitanju ovako bitna utakmica, tu je i Meridianbet specijal sa brojnim zanimljivostima za vaš dobitan tiket. Pogodite ko dobija prvi žuti karton ili ko izvodi prva tri kornera na Marakani?

Naravno, Srbija najveće nade polaže u čudesnog Aleksandra Mitrovića! Golgeter "orlova" grabi ka rekordu na večnoj listi strelaca reprezentaije i vredi probati da daje gol u oba poluvremena - kvota je 12!

Jasno je da će sve oči fudbalske javnosti u nedelju biti uprte u dešavanja na stadionu "Rajko Mitić", dok će se krajičkom oka pratiti i dešavanja u Luksemburgu. Kako biste sve to uspeli, Meridianbet kladionice su pravo mesto za vas.

Maestralni Dušan Tadić trese mrežu i Srbija pobeđuje? Može! Zašto se ovaj tip i kvota 6 ne bi našli na vašem viken tiketu?

Video: Neverovatna situacija u Lavovu: Ukrajinac šeta u dresu Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pista

    17. novembar 2019 | 11:01

    Neverovatno je koliko sam hladan i nezainteresovan za fudbalsku reprezentaciju iako sam veliki ljubitelj sporta u celini i veliki navijac kada igra reprezentacija u odbojci,kosarci,vaterpolu,rukometu iako smo na dnu,ali kad je fudbal u pitanju i nasa reprezentacija toliko su mi postali mrski da mi je svejedno da li ce pobediti ili izgubiti,toliki nedostatak motiva kod igraca zelje i volje je zaprepascujuce kao da ih je neko puskom naterao da dodju da igraju za reprezentaciju a sto je najgore u izjavama pred svaku utakmicu svi igraci se busaju u grudi i trvrde kako su puni motiva i kako ce sve dati od sebe imaju i zelje i volje a onda na terenu totalni kolaps i raspad sistema i sve kontra od onoga sto izjavljuju i tako godinama unazad zato daj boze da danas bude vise od 6-7.000 gledalaca na stadionu.

  • Srle

    17. novembar 2019 | 10:10

    Voleo bih da se kvalifikujemo ali se plašim da od keca ne bude samo sedi dole kec! Reprezentacija nam je uništena kao kult i kod navijača, utakmicu ne možeš da ispratiš ni na tv a onda shvatiš da ti je svejedno kad čuješ rezultat... Na žalost ali je tako... Živela Srbija!

  • He

    17. novembar 2019 | 10:05

    Kakav 1,gubimo sigurno sa ovim invalidima i ovakvim trenerom. Antica da vratite hitno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA