Milivojeviću nije smetalo što greje klupu, ali ga brine što nema okupljanja pre meča odluke!

Luka veruje da će biti prostora za napredak

  • 1

Foto: Telegraf.rs

Reprezentativac Srbije Luka Milivojević prokomentarisao je remi protiv Ukrajine sa 2:2.

Srbija nije uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo i put do turnira tražiće kroz baraž Lige nacija, a Ukrajina je čak uspela na kraju da izvuče remi u nadoknadi.

- Bio sam na klupi do 75. minuta, pa sam ušao, u prvom poluvremenu smo dominirali u posedu, nismo imali toliki zapravo posed možda, ali smo stvarali šanse i mogli smo zasluženo da pobedimo. Ali fudbal je to, igra se do poslednjeg sekunda. Nesrećno smo primili gol, razočarenje je normalno.

Šta je potrebno da ne dođe do ovakvih kasnih golova i grešaka?

- Sreća treba i da se zasluži, ja uvek gledam tako... Generalno smo uradili dosta toga danas, dovoljno da bismo pobedili ovu utakmicu, igrali smo protiv ekipe koja je obezbedila Evropsko prvenstvo, i koja je po bodovima najkvalitetnija u grupi. To je moje mišljenje, da smo bili bolji, jesu njima falila dva igrača, ali imamo novu šansu kroz baraž.

Bilo je reči i o ulozi rezerve, što nije smetalo lideru Kristal Palasa.

- Ne tražim razlog zašto sam sedeo na klupi, ima nas 24-5, šef je taj koji odabere šta je najbolje u određenom trenutku, svi moramo da budemo jedno, da ne gledamo sebe. Najbitnije je da verujemo u to što odluči, da postavimo prioritete u dresu reprezentacije. Mogu samo da zahvalim ljudima koji su došli da nas podrže, šanse su bile minimalne, ali su postojale. Verovali smo, ali zahvaliću sada svima što su došli da nas podrže.

Sledi susret sa Norveškom u baražu Lige nacija, 26. marta na gostovanju.

- Ima dosta vremena do marta, ali mi ćemo se videti tek u martu. To je malo ironija, nekoliko meseci se nećemo videti, da radimo na toj utakmici. Tako je i nama i njima, kad dođe to, moramo biti spremni. Svaki meč ima puno pozitivnih i negativnih stvari, bitno je samo ispraviti negativne i pozitivne zadržati.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sliki

    17. novembar 2019 | 18:58

    Vidite igrajte za nas mi smo uz vas peva cela Srbija napred plavi napred plavi neka naša zemlja slavi! ajmo svi u norvesku na stadion SRBIJA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA