≫ 

Francuzi rutinski pobedili Albaniju i overili prvo mesto pred put na EP

Rasplela se potpuno i situacija u grupi H

  • 1
Albania France Euro 2020 Soccer Leo Duboa protiv Albanije, Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Francuske pobedili su Albaniju sa 2:0 u meču desetog kola grupe H, kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine, a istim rezultatom je Turska savladala Andoru.

Islanđani su bili bolji od Moldavije sa 2:1, kao gosti, ali su pobednici ove grupe ostali Francuzi sa 25 bodova, dok su na drugom mestu završili Turci sa 23.

Francuzi su poveli golom Tolisoa u devetom minutu, kada mu je iz slobodnog udarca loptu na glavu nabacio Antoan Grizman. Barsin ofanzivac je već u 30. minutu postavio konačan rezultat kada je natrčao iz drugog plana na dodavanje Duboe.

Turci su oba gola postigli za četiri minuta u prvom delu igre. Enes Unal je na asistenciju Bajrama u 17. minutu doveo svoj tim u vođstvo, a u 21. je Enel potvrdio pobedu Turaka.

Bjarnason i Sigurdson su golovima u 17. i 65. minutu doneli pobedu Islandu, dok je utešni gol za Moldaviju postigao Milinceanu u 56. minutu.

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draza

    18. novembar 2019 | 12:05

    Sro to nas briga sto su francuzi pobedili Albaniju , pa oni nisu u nasu grupu pa da nas zanima nego mi to volimo da okaljamo komsiju takav nam je mentalitet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA