≫ 

UEFA mora da kazni Engleze za rasizam i brutalno vređanje Srba u Prištini: Imamo dokaz sa stadiona!

Englezi pokazali da su veliki licemeri

  • 43
Navijači Engleske, tzv. Kosovo, Priština Printskrin: Twitter.com/@samstreetwrites

Prvi su koji dižu frku i skandal kada se pojavi bilo kakav rasistički akt protivničkih navijača prema njihovim igračima, ali su na utakmici koju su igrali protiv tzv. Kosova u Prištini Englezi pokazali da su veliki licemeri!

Nakon što je protiv Bugarske u Sofiji viđen rasistički skandal u režiji domaćih navijača protiv Engleza, oni su se obrušili na čitavu istočnu Evropu, a zatim su provocirali i pred mečeve koje su Zvezda i Partizan igrali protiv engleskih klubva u Ligi šampiona i Ligi Evrope, kada nije bilo ni najmanjeg incidenta.

Ovoga puta, Englezi su dokazali ko su i šta su!

Naime, tokom same utakmice na stadionu Fadilj Vokri u Prištini, engleski navijači su zajedno sa navijačima tzv. Kosova vređali Srbe.

To su radili i pre utakmice u pabovima, ali i na samom stadionu. Sada se pojavio i snimak sa samog stadiona gde navijači Engleske skandiraju

"Srbi su đubrad, gde god da odu!"

Tom prilikom su neki od njih pokazivali i simbol orla rukama, kao što su to radili Đerdan Šaćiri i Granit Džaka posle golova na Svetskom prvenstvu u Rusiji posle golova protiv Srbije.

Pošto je u nekoliko navrata UEFA kažnjavala navijače Srbije i Zvezde zbog skandiranja protiv Albanaca.

Srbija je za meč protiv Luksemburga bila kažnjena da utakmici ne smeju da prisustvuju navijači (izuzev dece do 14 godina), baš zbog toga što su navijači Srbije pevali pesmu protiv Albanaca.

Protiv Čeha je takođe pokrenut postupak jer su pevali pesme protiv Albanaca na meču protiv tzv. Kosova u Plzenju.

Poznato je da UEFA ima nultu toleranciju kada je u pitanju rasističko navijanje.

Ostaje nam da se nadamo da će UEFA ostati dosledna i da će sada i Engleze i tzv. Kosovo kazniti zbog rasističkih uvreda na račun Srba.

Video: Ovako su srpski navijači odreagovali na intoniranje himne Ukrajine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    18. novembar 2019 | 11:47

    Kako da kazne Engleze i Siptare, oni su im finansomijeri, zar ne?

  • trener

    18. novembar 2019 | 12:21

    Najveći licemeri, najveći lazovi, najveći podvodaci, najveći svetski uzbunjivaci... su Englezi. Da vidimo sada na delu UEFA.

  • митар пфк

    18. novembar 2019 | 11:45

    Енглези су расисти , са и без простаклука у талу са арбанасима !!! Међутим , колонизаторима и робовласницима , и поробљивачима уефа , наравно неће ништа ...Никола Пашић је бриљантно , и просто описао енглезе , и треба ђецу учити томе...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA