Partizan zalupio vrata Laciju: I da donesete više od 15 miliona, Pavlović ne ide u Rim!

Zbog svega što su priredili i klubu iz Humske i igraču minulog leta, neće biti poslovanja sa Rimljanima

  • 16
Strahinja Pavlović Foto: Nikola Tomić

Krajem minule sedmice na Telegrafu ste mogli da pročitate da Partizan potražuje obeštećenje od 15.000.000 evra za svog vunderkinda Strahinju Pavlovića i da je red klubova koji žele da angažuju mladog defanzivca podugačak. Ipak, nisu baš svi u mogućnosti da uđu u pregovore za igrača, tačnije jedan od klubova je “blokiran” i od strane crno-belih i od agenata, a to je, pretpostavljate već – Lacio.

Tačnije rečeno, italijanski klub bi mogao da donese pomenutu sumu novca u “torbi”, čak i da ponudi veću cifru, ali od poslovanja sa Partizanom i menadžerima igrača neće biti ništa zbog svega što je Lacio priredio crno-belima i igraču u smiraju prelaznog roka.

Interesantno je da se Lacio, posle svega što se dogodilo, javio odmah po završetku letnjeg prelaznog, jer su u pomenutom klubu verovatno shvatili da su pogrešili i da im je strategija obaranja već dogovorene sume za obeštećenje bila pogrešna.

Zvonimir Vukić Foto: MN Press

Ali, naišli su prvo na “zid” u liku agenta Strahinje Pavlovića, bivšeg igrača Partizana Zvonimira Vukića, potom i čelnika crno-belih koje su takođe pokušali da izigraju, verujući da će u svršenom činu popustiti i spustiti obeštećenje.

Otuda će klub iz Humske poslovati sa nekim drugim zainteresovanim klubovima, a Lacio mora da potraži drugo rešenje, jer njihova ponuda neće biti ni razmatrana.

Podsetimo, italijanski klub je letos dogovorio sa Partizanom obeštećenje od 5.500.000 evra za Pavlovića, čak i pozajmicu do kraja sezone i sve je bilo u redu, dok delegacija iz Humske nije otputovala na završne pregovore.

Igrač je danima pre toga mrcvaren na lekarskim pregledima, a pre nego što je i izašao sa testiranja u jednom od listova bliskih Laciju se pojavila priča o navodnim zdravstvanim problemima.

Ipak, i pored plasirane priče, Lacio je hteo da kupi Pavlovića, ali da prekrojenom cifrom, umanjenom za skoro dva milona evra, na šta ni Partizan, niti zastupnik igrača nisu pristali. Umesto toga, mladom fudbaleru je ponuđen novi ugovor na pet godina, a njegova cena je zbog odličnih igara u Ligi Evrope utostručena.

Video: Fudbaler Ukrajine uzeo bod Srbiji, pa došao na košarkaški derbi

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    18. novembar 2019 | 13:07

    Ne treba da ga prodaju ni za 20, on i par igrča, stevanović i još par mladih treba sačuvati kao okosnicu tima z naredne sezone. Jedino tako možemo očekivati neki uspeh u evropi. A vremena za prodaju ima, cena će im i tako samo rasti.

  • Milan

    18. novembar 2019 | 12:58

    Ako je to stvarno tako podrzavam,dosta poklanjanja srpskih igraca za siću! Mada ne verujem bas,ako neko ponudi 6 prodace ga iste sekunde,jer takva je srbija!

  • Kursumlija

    18. novembar 2019 | 12:34

    Ma bre sve im se gace tresu🤣🤣🤣Na tom mestu gde igra taj balvan imate punu Srbiju takvih.Jos jedno manipulisanje javnosti od strane uprave Partizana,ko zna sta sada smeraju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA