≫ 

Ekskluzivno! Partizan dobija 12 miliona za Pavlovića, delegacija crno-belih otputovala u Francusku!

Čelnici kluba iz Humske i mladi fudbaler na završnim pregovorima sa Monakom u Parizu, crno-beli dobijaju i bonuse

  • 94
FK Partizan, FK Mančester Junajted, Manchester United Foto: A. Nalbantjan

Iako je do početka zimskog prelaznog roka ostalo još mesec i po dana, Partizan već sada finišira najveći posao ne samo u predstojećoj "pijaci" nego i u ovom veku!

Defanzivac crno-belih Strahinja Pavlović otputovao je danas sa delegacijom kluba iz Humske generalnim direktorom Milošem Vazurom i predsednikom Miloradom Vučelićem, kao i svojim agentima u Francusku, tačnije Pariz na završne pregovore sa Monakom, saznaje Telegraf.

To zadovoljstvo koštaće "kneževe" 12.000.000 evra, plus bonuse koji će dodatno "podebljati" cifru. Pavlović je bio na meti nekolicine klubova, što iz pomenute Francuske, ali i iz Italije, Španije, Nemačke, a interesovanje je eskaliralo posle prve utakmice Partizana i Mančester junajteda u Humskoj, kada je mladi fudbaler, iako mu je tek 18 godina, pokazao da može da se nosi sa igračima top nivoa.

Strahinja Pavlović Foto: partizan.rs

Iz priče je odmah isključen Lacio, koji se tokom leta nekorektno poneo i prema Pavloviću i prema Partizanu, o čemu smo već pisali, ali ponuda nije manjkalo, pa su crno-beli zajedno sa igračem i njegovim agentom (Zvonimir Vukić) počeli da biraju ono što je najbolje za klub i defanzivca.

Ponuda Monaka je bila najprimamljivija i o njoj je počelo da se priča još pre 15-tak dana, ali do sada nije bilo nagoveštaja da je posao blizu.

Ipak, u poslednjih nekoliko dana pregovori dve strane su konkretizovani, pa je dogovoren sastanak u Parizu kome će prisustvovati predstavnici klubova, ali i sam Pavlović.

Upravo zbog putovanja u Francusku Pavlović je propustio današnji trening crno-belih (u nedelju normalno trenirao), a u Francuskoj će najverovatnije odmah proći lekarska testiranja i utanačiti svoje lične finansijske uslove.

Strahinja Pavlović Foto: Nikola Tomić

Transfer Strahinje Pavlovića biće finansijski najveći u 21. veku u Partizanu, jednak onome koji je ostvario Nemanja Radonjić kada je iz Crvene zvezde prelazio u Olimpik iz Marseja, leta 2018. godine.

Ali sa tom razlikom što su crveno-beli imali obaveze i prema italijanskoj Romi, dok kompletna zarada od defanzivca ide na račun crno-belih.

Pavlović je prvotimac Partizana od oktobra 2018. godine kada je kod trenera Zorana Bate Mirkovića prekomandovan u prvi tim, a nekoliko meseci kasnije, odnosno 1. januara 2019. godine i zvanično je postao profesionalac.

Odmah se nametnuo i to u večitom derbiju sa Crvenom zvezdom, u kome je i debitovao za crno-bele da bi u mesecima koji su usledili postao jedna od poluga tima iz Humske, najtraženiji i najskuplji igrač u srpskom fudbalu.

Početkom leta je produžio ugovor, kada je Lacio izigrao već dogovoren transfer, a ostaje da se vidi da li će "kneževi" dopustiti da ostane u Beogradu do kraja sezone, što je jedan od uslova Partizana.

Video: Strahinja Pavlović o novom pozivu Lacija

(Z. Ivković).

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lemi

    18. novembar 2019 | 21:42

    Sta je garagani, kada sam pisao da je bolji od van dajka vi ste dislajkovi.... a barsa hoce milenkovica, mitar daje gol iz svlacionice.... .ebiga sta ces realnost je surova

  • Misirac

    18. novembar 2019 | 20:51

    Rodjeni sam Zvezdaš i ne volim Partizan, da ne kažem da ih mrzim ali moram reći SVAKA ČAST! Prodati neiskusnog štopera iz Čunga Lunga lige za 12+ miliona je vrhunski posao. Kapa dole Partizanu, a ovom malom želim svu sreću i uspeh. Ako stvarno toliko vredi utoliko bolje po nas što više neće biti Partizanu;)

  • Lazar

    18. novembar 2019 | 19:43

    Cestitke Partizanu, ali sta rade ovi nasi klubovi. Sta vi mutite u pozadini to samo vi znate. Lik pltpisao novi ugovor sa vama i umesto da lagano zavrsite sezonu, vi ODJEDNOM ga prodate za te pare. Ko zna u ciji dzep to ide. Isto kao i moja Zvezda sa Joveljicem😑😑

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA