≫ 

Dan kada je Ronaldinjo učinio nemoguće: 80.000 navijača Reala je moralo da se pokloni novom kralju!

Dugo će se 19. novembar pamtiti kao jedan od najlegendarnijih datuma u istoriji fudbala

  • 11
Ronaldinjo, Serhio Ramos, FK Real Madrid, FK Barselona, El Klasiko Foto: Guliver/Denis Doyle/Getty Images

Kada god se u javnosti potegnu teme Mesi ili Kristijano Ronaldo, mnogi ljubitelji fudbala, koji pamte malo više, kao argument izgovore ime "Ronaldinjo", smatrajući brazilskog čarobnjaka boljim od obojice.

I zaista je Ronaldinjo bio neponovljiv talenat i dribler. Fudbalski mađioničar kakav se jednom rađa, a to će potvrditi svako ko je odgledao bar jednu njegovu utakmicu u eri kada je bio najbolji na svetu, u periodu dok je igrao za Barselonu.

Kruna njegovih brutalnih partija bio je El Klasiko, koji je odigran 19. novembra na Santjago Bernabeu pred više od 80.000 navijača Real Madrida. Barsa je slavila sa 3:0 u Realovoj kući, a navijači Kraljevskog kluba su se poklonili novom kralju - Ronaldinju.

Nakon što je Samjuel Eto postigao vodeći gol, usledio je šou Ronaldinja, koji je postigao dva "preslikana" gola, kada je prihvatio loptu na levom boku odakle je krenuo u nezaustavljiv prodor, gde je nanizao čitavu odbranu Reala.

Serhio Ramos je dva puta ispao smešan u pokušaju da zaustavi Ronaldinja, koji je matirao Kasiljasa dva puta, a zatim je dobio ovacije čitavog stadiona, što je bila istorijska scena u fudbalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K1

    19. novembar 2019 | 15:15

    On nije igrao, on se igrao! King

  • 💪

    19. novembar 2019 | 14:33

    Jedan je zuba 💪💪💪

  • Milan

    19. novembar 2019 | 13:46

    Jedan jedini, takav kao on se vise ne radja.. jeste kratko trajao ali to sto je on pokazao nece ni Messi ni Ronaldo uspeti nikada..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA