Florentino Perez žrtvuje Luku Jovića zbog istorijske operacije Reala: Srbin ide u PSŽ zbog Embapea?

Španski Don Balon navodi da je na pomolu mega razmena Kraljevskog kluba i ekipe sa Parka prinčeva

  • 15

Luka Jović nije započeo svoju misiju na Santjago Bernabeu onako kako je želeo, a posle samo nekoliko meseci provedenih u Madridu mogao bi da napusti klub.

Kako navodi španski Don Balon, Florentino Perez u poslednje vreme ima samo jednu želju - dolazak Kilijana Embapea na Santjago Bernabeu.

Perez, tvorad legendarnih Galaktikosa, svestan je potencijala koji ima Kilijan Embape, i u fudbalskom i u marketinškom smislu, i ne žali novac da ga dovede.

Pošto ni PSŽ ne želi tek tako da se odrekne svoje "zlatne koke", Real je spremio ponudu koja se kreće između 200 i 250 miliona, a uz nju daju i Luku Jovića, da nadomesti odlazak Embapea PSŽ-u.

Kako navodi ovaj list, Jović će biti žrtvovan zarad istorijske operacije Florentina Pereza.

Takođe, pojavila se i informacija da je napravljen kontakt sa Krištofom Pjontekom i takođe se navodi mogućnost trampe između Reala i Milana, gde bi Pjontek završio u Realu, a Jović u Milanu.

Video: Luka Jović se na srpskom jeziku predstavio Real Madridu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fosta bre

    19. novembar 2019 | 17:44

    Nije Real Madrid mali klub koji olako dovodi slabe igrače. Luka je svojim kvalitetom zasluzio da bude kupljen od njih, samo ste svi zavidni i puni mrznje. Jel madjionicar Azar prevara? Nema ga nigde u realu. Ta velicina nekog proguta, nekog digne u nebesa vise je to do srece nego kvaliteta.

  • Milan

    19. novembar 2019 | 15:36

    PSG neće pustiti Mbappea ni za 300.Oko njega grade tim jer je vrlo verovatno da ih Neymar napušta sledeće sezone. A Luka im svakako ne treba, niti može biti zamena za Kilijana..

  • ortodox RS

    19. novembar 2019 | 19:31

    I Ognjenovic je dao jedan gol.Zao mi je decka ali prekrupan je zalogaj za njega Real.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA