≫ 

Potpuni haos na terenu: Opšta tuča navijača, igrača i policije, gosti bežali u prikolici kamiona!

Nekad se utakmice završavaju i pre 90. minuta, ali su igrači Deportiva Garsilaso i Ljakuabambe de Truhiljo to uradili na brutalan i potpuno pogrešan način

  • 1
Foto: Printscreen Youtube

Dve ekipe su igrale revanš meč završnog turnira Kupa Perua kada je izbila žestoka tučnjava na terenu, a priključili su se svi! Policija, navijači, igrači...

Varnica je na terenu bilo od prvog minuta i kako je meč odmicao tenzija je rasla. Deportivo je morao da nadoknadi 0:2 iz prve utakmice kao domaćin i u duelima se nije štedelo.

Zbog toga je u 41. minutu došlo do prvog incidenta koji je izazvao kraći prekid meča, a tada su poleteli razni predmeti ka terenu.

Petnaestak minuta kasnije nastao je potpuni haos. Jedan od navijača u glavu pogodio sudiju loptom, posle čega je nastupio potpuni haos, a domaćini su napali goste. U jednom momentu je golman Ljakuabambe udario protivničkog igrača u borilačkom maniru, a meč je prekinut pri rezultatu 1:1.

Ljakuabamba je prošla dalje, ali je sa stadiona Deportivo Garsilasa morala da ode uz policijsku pratnju i u tovarnom delu kamiona.

Video: Sramotna tuča na terenu: Nikolić laktom patosirao Stojkovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    19. novembar 2019 | 16:41

    Kakvo je ovo danas navijanje i ljubav prema sportu. Tuku se, ubijaju se, unistavaju sta stignu, .. To sve dokono.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA