≫ 

Tifozi su ga pljuvali i psovali, Juventus ga čuva do kraja karijere: Bonući dobio novi ugovor

Miran je narednih pet godina

  • 0

Stara dama iz Torina obnovila je ugovor sa svojim defanzivcem Leonardom Bonućijem, objavio je klub, a Bonući će po novom ugovoru ostati u klubu do 2024. godine.

Očekuje se da narednih dana ugovore prouže i Vojčeh Ščešnji i Huan Kvadrado. Bonući se posle turbulencija vratio iz Milana leta 2018. godine, nakon što je izazvao brojne prozivke navijača crno-belih što je prešao u redove velikog rivala.

Tokom boravka u Milanu dao je i proslavio gol protiv Juventusa, što je dodatno razbesnelo tifoze Juvea. Bilo kako bilo, Bonući se vratio i dobio povišicu sa 5,5 na šest miliona evra plus bonusi.

Bonući će u trenutku kada mu ističe novi ugovor već imati 37 godina što vrlo lako može da znači da bi u Torinu mogao da ostane do kraja svoje fudbalske karijere. On je u Juventus došao iz Barija 2010. godine, ostao u klubu sedam godina do odlaska u Milan.

Prošlog leta se vratio i ukoliko ostane do kraja ugovora u Torinu, bio bi jedan od fudbalera koji su više od deset godina proveli u Juventusu.

Video: Drugi gol Joveljića protiv Estonije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA