≫ 

Poketinov otkaz pokreće "trenerski ringišpil": Murinjo preuzima Totenhem, Solskjer ostaje bez posla?

Mnogo fudbalski velikani mogli bi da promene svoje menadžere

  • 3

Totenhem Hotspur, u potrazi je za novim trenerom pošto je ovog utorka uručio otkaz Maurisiju Poketinu, koji bi novi angažman mogao da pronađe vrlo brzo. 

Upravo je ovaj potez uprave popularnih Pevaca, mogao bi da pokrene pravu trenerskuvrtešku, jer mnogi velikani žele da promene svoje menadžere. Tako San prenosi da bi Žoze Murinjo, koji je bez posla posle otkaza u Mančester junajtedu, mogao da sedne na klupu Totenhema.

Takođe, i Maurisio Poketino bi vrlo brzo mogao da nađe posao, a po svemu sudeći će moći da bira između ostanka u Engleskoj ili novog izazova u Nemačkoj. Sve glasnije su priče da bi Olegunar Solsjker mogao da ostane bez posla u Junajtedu, a upravo bi Poketino mogao da ga zameni. Sa druge strane, mesto trenera je upražnjeno u Bajernu iz Minhena posle otkaza koji je uručen Niku Kovaču, pa se Argentinac pominje i kao njegov mogući naslednik na klupi šampiona Bundeslige.

Kada je reč o ostalim trenerima, list piše da bi i Karlo Anćeloti mogao da ostane bez posla u Napoliju, a takvu situaciju iskoristio bi Totenhem, ukoliko ne angažuje nekog od "prvih pikova".

Po nekim "najluđim prognozama" na klupu Pevaca bi mogi da sednu i Alegri, Hou, rodžers, Ten Hag, Rafa Benitez ili Stiven Džerard, ali se njima daju znatno manje šanse u odnosu na Murinja i Anćelotija.

Sve u svemu, trenerska vrteška se nastavlja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rm

    19. novembar 2019 | 22:45

    PoČetino s magarca na konja :)

  • maksa

    20. novembar 2019 | 07:04

    Neee Murinju on ce “ubiti” igru Totenhema koji igra napadacki!

  • Nusknvp

    20. novembar 2019 | 06:29

    A gde je Milojevic u svim tim kombinacijama ? Ili ipak Panionis nije taj klub hehe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA