≫ 

Biće kao trka motocikla i bicikla: Trener Mačve slikovito najavio duel sa Zvezdom u Kupu

Crveno-beli su apsolutni favorit - istakao je Aničić

  • 7
DRAGAN ANICIC

Foto: MN Press

Zaostala utakmica osmine finala Kupa Srbije u kojoj šabačka Mačva gostuje ekipi Crvene zvezde, na programu je u sredu od 18 časova.

Na konferenciji za novinare, šef struke crveno-crnih Dragan Aničić je istakao da navijači priželjkuju uspeh od pre dve godine kada su fudbaleri Mačve na svom terenu uspešnijom penal serijom, u četvrtfinalu najmasovnijeg domaćeg takmičenja, eliminisali crveno-bele iz daljeg takmičenja. Međutim, sada je situacija znatno drugačija, ali u susret se sigurno ulazi sa ambicijama.

- U nezgodnom trenutku, pred nama je još jedna jako teška utakmica protiv ekipe koja je ubedljivo najjača u Srbiji. Vi me nikada niste čuli da kukam, ali u ovom trenutku moram da naglasim da smo celu prošlu nedelju trenirali bez dosta igrača. Pre utakmice sa Vojvodinom povredili su se Marić i Adamović, a u toku ove nedelje što zbog virusa, što zbog povreda tokom utakmice sa ekipom Vojvodine, nisu trenirali Ivić, Tošić, Kovačević, Lekić, Marinković, tako da ovu utakmicu dočekujemo prilično oslabljeno u brojčanom smislu, ali ima igrača koji su vredno trenirali, oni će dobiti šansu.

Aničić je dao zanimljivo poređenje odnosa dva tima.

- Rado se sećamo utakmice sa Zvezdom od pre dve godine kada smo izborili plasman u polufinale Kupa. Istovremeno smo svesni da se sportska čuda retko dešavaju, a još teže ponavljaju. Crveno-beli su apsolutni favorit počev od igračkog sastava, preko klupskog renomea, do činjenice da će igrati na svom terenu. Slikovito rečeno: današnja utakmica podseća na trku najbržeg "hondinog" motocikla i bicikla. Otud i naše šanse spadaju u domen teorije. 

Da podsetimo, duel Crvene zvezde i Mačve igra se od 18 sati na stadionu Rajko Mitić.

Video: Ričmond Boaći: Milojević već kuje plan za Bajern, verujem da možemo da pobedimo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🐥

    20. novembar 2019 | 07:00

    Sto volim ove sto skinu gace a utakmica nije ni počela..

  • Bice

    20. novembar 2019 | 06:46

    Sklanjalice...i ja to slikovito da objasnim. To se vidi odmah po ovakvim nakaradnim izjavama.

  • Js

    20. novembar 2019 | 09:04

    Sramota,ti trener?Pa ti covece idi skoci negde udavi se "sportski radnice",posle ovakve konferencije i izjava...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA