≫ 

Zvanično: Murinjo preuzeo Totenhem

Portugalac je postao zvanično novi menadžer "Pevaca" samo dan posle odlaska Maurisija Poketina

  • 5

Portugalski trener Žoze Murinjo je nasledio Maurusija Poketina, koji je dan ranije napustio klub posle pet i po godina provedenih na klupi Spursa.

Murinjo je bez posla bio od decembra prošle godine, kada je dobio otkaz u Mančester Junajtedu, a Totenhem će mu biti treći klub u Engleskoj. U dva navrata predvodio je Čelsi sa kojim je osvojio tri Premijer lige (2005, 2006. i 2015).

Inače, Portugalac je vodio klubove na 305 utakmica u Premijer ligi (Čelsi 212 i Mančester Junajted 93) Totenhem se nalazi na 14. mestu Premijer lige.

Video: Poruka Žozea Murinja preko Telegrafa građanima Uba

Što se tiče Maurisia Poketina, on bi vrlo brzo mogao da nađe posao, a po svemu sudeći će moći da bira između ostanka u Engleskoj ili novog izazova u Nemačkoj.

Sve glasnije su priče da bi Olegunar Solsjker mogao da ostane bez posla u Junajtedu, a upravo bi Poketino mogao da ga zameni. Sa druge strane, mesto trenera je upražnjeno u Bajernu iz Minhena posle otkaza koji je uručen Niku Kovaču, pa se Argentinac pominje i kao njegov mogući naslednik na klupi šampiona Bundeslige.

Video: Ovakvog gospodina Marakana dugo nije videla: Poketinov gest oduševio Delije

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    20. novembar 2019 | 09:31

    Eto Matica u Totenhemu

  • Душан Краишник

    20. novembar 2019 | 09:19

    Ајде сад да те видимо Тренерчино

  • 🔴⚪🔴⚪

    20. novembar 2019 | 13:37

    Критикован је за неуспехе Јунајтеда, али ако боље погледамо, дошао и узео трофеј ЛЕ. Променио се тренер, а Јунајтед игра све лошије, дакле није било до тренера. Показаће он то у Тотенхему. 😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA