Ko je Aleksa Terzić koga su pokušali da otmu? U vezi sa seks bombom, Delije još žale za njim!

Igrač Fiorentine procenjen je na 1.5 miliona evra, a crveno-beli su ga proteklog leta prodali za 1.7 miliona u italijanski klub

  • 41
Aleksa Terzić, Elena Gvoić Foto: Instagram.com/elenagvoic_

Vest da je pokušana otmica Alekse Terzića uznemirila je Srbiju, a posebno navijače Zvezde, koji su svojevremeno na levog beka gledali kao jednog od bisera i igrača koji je budućnost kluba.

Ipak, Aleksa je prodat prvom prilikom čim je stigla dobra ponuda Fiorentine u iznosu od 1.7 miliona evra, tako da nije imao priliku da na Marakani ostavi dublji trag.

Danas se često na forumima provlači usled slabijih igara Brazilca Žandera, koji je doveden na mesto levog beka, kako je šteta što ga je Zvezda prodala Fiorentini, jer je u Terziću imala idealnog levog beka za dugoročni period, jer je ta pozicija deficitarna u Srbiji, ali i u svetu.

Aleksa Terzić je za prvi tim Zvezde odigrao samo dva meča, a tokom perioda na Marakani, gde je prošao sve reprezentativne selekcije, nastupao je za omladince u Ligi šampiona, ali se "kalio" i u filijali crveno-belih Grafičaru.

Bio je cimer u Zvezdi sa Dejanom Joveljićem, još jednim biserom koga je Zvezda prodala ovog leta u Ajntraht, tako da su dva najperspektivnija fudbalera napustila Marakanu, a da nisu pokazali svoj puni potencijal.

Trenutno je na specijalizovanom fudbalskom sajtu Transfermarktu procenjen na 1.5 miliona evra. Igra na poziciji levog beka, ali može da pokrije i poziciju levog krila.

Nedavno je dospeo u žižu javnosti kada je postigao spektakularan gol na treningu Fiorentine o čemu su pisali mnogi mediji u Italiji.

Kada je u pitanju privatan život Alekse Terzića, on je u vezi sa atraktivnom Elenom Gvoić, koja je često kod njega u Firenci, a sudeći po fotografijama u velikoj su ljubavi.

Ona je sada njegova najveća podrška u teškim trenucima.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Aleksa Terzic (@aleksa_terzic93) on

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 𝐄𝐋𝐄𝐍𝐀 𝐆𝐕𝐎𝐈𝐂 (@elenagvoic_) on

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 𝐄𝐋𝐄𝐍𝐀 𝐆𝐕𝐎𝐈𝐂 (@elenagvoic_) on

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 𝐄𝐋𝐄𝐍𝐀 𝐆𝐕𝐎𝐈𝐂 (@elenagvoic_) on

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 𝐄𝐋𝐄𝐍𝐀 𝐆𝐕𝐎𝐈𝐂 (@elenagvoic_) on

Video: Ričmond Boaći: Milojević već kuje plan za Bajern, verujem da možemo da pobedimo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CH

    20. novembar 2019 | 12:38

    Gde samo nalaze ove nazovi devojke ne znam?A on dao gol na treningu?!?!?Ludilo narod ludilo zemlja.

  • Aleksa

    20. novembar 2019 | 12:55

    Dok objavljujemo reklamiramo sve fudbalere sa nekakvim napumpanim devojkama, dobra deca nemaju izbor no da beze iz zemlje. Medicinsko osoblje, lekari, obrazovana deca itd. Pa evo sta je buduca Srbija.

  • 937

    20. novembar 2019 | 12:44

    Skoro svi fudbaleri placaju ljubav...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA