≫ 

Šefe, pamtiću lepe trenutke sa tobom: Emotivan oproštaj Kejna od Poketina!

Kapiten "Pevaca" se prisetio lepih trenutaka sa bivšim menadžerom

  • 0
FK Crvena zvezda, Totenhem Foto: A. Nalbantjan

Kapiten i najbolji strelac Totenhema Hari Kejn emotivno se oprostio od dosadašnjeg menadžera Maurisija Poketina, koji je smenjen.

Kejn se zahvalio argentinskom stručnjaku na svemu što je uradio i to u trenutku kada su britanski mediji preneli da su pojedini fudbaleri "minirali" Poketina u vezi smene.

- Šefe, zauvek ću vam biti zahvalan što ste mi pomogli da ostvarim snove. Imali smo sjajne trenutke u proteklih pet i po godina, nikada ih neću zaboraviti. Bio si mi menadžer, ali isto tako i prijatelj, hvala ti na divnoj saradnji. Srećno u novom poglavlju-  napisao je Kejn.

Hari Kejn Foto: Tanjug/AP

Poketino je, nakon sezone u kojoj je vodio Totenhem do finala Lige šampiona, beležio loše rezultate i zato ga je ekspresno zamenio Žoze Murinjo.

Portugalac će debitovati u subotu u lokalnom derbiju protiv Vest Hema, potom Totenhem čeka Olimpijakos u Ligi šampiona, a u istoj B grupi Crvena zvezda ekipu Bajerna.

Video: Ovakvog gospodina Marakana dugo nije videla: Poketinov gest oduševio Delije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA