≫ 

Oglasio se Aleksa Terzić posle pokušaja kidnapovanja: Tukli su me i rukama i nogama, tražili 5.000 €

"Rekli su mi: Daj 5.000 evra ili ćemo te oteti"

  • 19
Aleksa Terzić

Foto: MN Press

Mladi fudbaler reprezentacije Srbije i prvotimac Fiorentine, Aleksa Terzić, preživeo je pravu dramu u noći između utorka i srede, kada su dvojica nepoznatih muškaraca pokušala da ga otmu.

Terzić je u policiji ispričao šta se desilo i kako se odvijala drama u kojoj je zadobio teške telesne povrede, jer su ga napadači tukli i pokušali su da uzmu od njega 5.000 evra i pretili su mu kidnapovanjem.

- U toku vožnje od Autokomande ka Gazeli presreo me je “audi A6” sa zatamljenim staklima. Vozač je tada bez ikakvog razloga je pokušao da me zaustavi. Stao sam u blizini Gazele. Iz “audija” je izašao meni nepoznati muškarac sa zadnjeg sedišta i vozač i krenuli ka meni - ispričao je mladi fudbaler, a prenosi Blic.

- Devojka iz “audija” je povikala: “Beži jer ćeš nadrljati”. Upalio sam kola i počeo da bežim. Na raskrnici Omadinskih brigada i Jurija Gagarina sustigla me je “škoda” i udarila u “BMW”. Rekli su mi: “Daj 5.000 evra ili ćemo te oteti” - prepričao je Terzić detelje drame.

- Tukli su me i rukama i nogama i pokušali da ubace u BMW, ali uspeo sam da pobegnem - rekao je, kako saznajemo,Terzić.

Video: Srpkinju kidnapovali policajci zbog duga od 50.000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ha

    20. novembar 2019 | 12:04

    Srbija kao Meksiko..

  • Zoka

    20. novembar 2019 | 13:08

    Kako su ovo bolesni komentari

  • Tea

    20. novembar 2019 | 12:27

    Pa vi budite fudbaler, klinci koji mnogo gledali filmove vas jure zbog para hoće da vam polome noge, devojke koje mnogo gledale filmove vas jure da vam uzmu pare bez lomljenja nogu već na perfidan način, žene sa decom koje nemaju muža vide u vama slamku spasa za sebe i dete, porodica vam traži pare, rodbina vam traži pare, komšije vam traže pare...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA