Da li Nemanja Matić prelazi u Totenhem?

Srbin je na izlaznim vratima Junajteda, a Žoze Murinjo je preuzeo Pevce...

  • 4

Nemanja Matić je na izlaznim vratima Mančester junajteda, i to je već svima jasno! Samo je pitanje koji klub će srpski vezista izabrati na zimu!

Iako se činilo da je Matić već odlučio i da će otići u Inter u januaru, najnovija dešavanja u Londonu možda su ga preusmerili u Totenhem. Pogađajte - zbog Žozea Murinja koji je u sredu ujutru preuzeo Pevce.

Portugalac i Matić imaju neku posebnu vezu, to čak nije ni tajna. Sarađivali su u Čelsiju, Murinjo ga je doveo u Junajted, a koliko je njihova ''veza'' čvrsta govori i podatak da je ''Posebni'' dobio stadion sa svojim imenom u Ubu.

Upravo je Matić bio posrednik da Murinjo dobije stadion u njegovom rodnom mestu.

- Zdravo, ja sam Žoze. Ub je specijalan grad sa mnogo posebnih ljudi, koji zaslužuju poseban fudbalski teren. Mnogo sam srećan i ponosan što je ovaj poseban teren skoro spreman za sve na Ubu da uživaju u njemu. Ćao i čujemo se uskoro - poručio je Murinjo nedavno u video poruci preko Telegrafa.

Matić definitivno ima kvalitet za Totenhem, iako polako zalazi u godine. Ipak, njegovo umeće sa loptom moglo bi poprilično da razdrma igru Pevaca, pritom je čovek od poverenja kog će Murinjo imati na terenu.

Čak su i navijači Totenhema naslutili da bi Matić mogao da pređe u njihov tim i već su na društvenim mrežama krenuli da komentarišu potencijalni transfer.

Neki su zadovoljni, neki baš i ne, ali je činjenica da je eventualni prelazak Matića u Totenhem tema kod navijača Pevaca.

Podsetimo, Matić ima ugovor do leta i nije u planovima Ole Gunara Solskjera, te je transfer u januaru jedina šansa da Đavoli nešto zarade.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA