≫ 

Nova saznanja Telegrafa o transferu Pavlovića: Još jedan klub se uključio u igru pored Monaka!

Još nije definisano konačno obeštećenje, niti status igrača do kraja sezone, a crno-beli žele da vide i šta drugi klubovi nude, jer ponuda ima na pretek

  • 41
Monako i Strahinja Pavlović

Foto ilustracija: Telegraf/Nikola Tomić

Korak bliže je Strahinja Pavlović višemilionskom transferu u Monako, jer je sa uspehom prošao medicinske testove u Parizu i ispunio još jedan preduslov u velikom poslu, koji bi mogao da zaseni sve pređašnje koje je klub iz Humske realizovao u 21. veku. Kažemo “mogao”, jer čelnici Partizana i “kneževa” ipak još uvek nisu zaokružili kompletnu priču, preciznije – još uvek pregovaraju.

Kao prvo, iako je nekolicina medija prenela da je Pavlovićev transfer u Monako “gotov”, to ne odgovara istini. Bar ne još uvek. Francuski klub na čijem čelu su ruski oligarsi je ponudio strahovit novac za srpske uslove, ali su u Humskoj svesni da u rukama imaju biser i insistiraju da se cifra dodatno poveća i – što je još važnije – ne namevajaju da odustanu od zacrtanog.

Kako konačna suma za obeštećenje još uvek nije dogovorena, tako nije dogovoren Pavlovićev budući status, odnosno da li defanzivac ostaje u Beogradu do kraja sezone ili će ga Monako, ukoliko se poklope sve kockice, odmah “povući” i pripremati za leto, za kada su najavili dovođenje još nekoliko pojačanja.

Jer, ukoliko neko "istrese” 12.000.000 evra plus bonuse i poželi odmah da uzme to što je skupo platio, teško da postoji mehanizam da se donese drugačija odluka, iako će Partizan svakako pokušati da zadrži Pavlovića i na proleće.

"Kneževi" nisu jedini

 

Strahinja Pavlović

Strahinja Pavlović; Foto: Marko Jovanović

Treće i najvažnije: Partizanu se dopada ponuda Monaka, tako nešto je letos moglo samo da se sanja, ali se situacija očito promenila u korist crno-belih, koji su sve preokrenuli u svoju korist. Klub više nije u teškoj finansijskoj situaciji, narodski rečeno “ne gori” i čelnici s mirom mogu da razmotre sve ponude za Pavlovića, jer Monako nije jedini koji je "zagrizao" da ga angažuje.

Tome u prilog i činjenica da će čelnici crno-belih do kraja tekuće sedmice obaviti još jedan važan sastanak, na kome će sa druge strane stola biti predstavnici još jednog velikog kluba, očito spremni da se upuste u trku sa Monakom.

Kada se sagledaju i na sto stave svi aspekti i sve ponude, odluku će zajednički doneti Partizan i sam fudbaler, koji je pred čelnike crno-belih do sada izneo samo jedan zahtev: Lacio – stop zauvek! Sve ostalo dolazi u obzir, a konačan epilog bi trebalo da se zna za sedam do deset dana.

Naravno, zbog pravila UEFA i FIFA, transfer će zvanično biti obelodanjen tek kada počne zimski prelazni rok.

Video: Kako je grmela pesma Grobara na Old Trafordu

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • trener

    21. novembar 2019 | 12:52

    Momak koji nije napunio ni 20 godina je već obezbedio sebe za ceo život, a vi pišite šta hoćete. Ovih dana biće drugi deo penzije, trčite kod dede i babe, po koji dinar.

  • Ex

    21. novembar 2019 | 13:00

    Cuj, pozvan Milunovic drvo iz zvezdane, Radonjic koji je promašaj veka i ne igra u Marsejlu, a Pavlovic ne samo zato sto je grobar, a decko ce napraviti straobalnu karijeru... toliko... FSS... poslusni Tumbo... Nikad ti vise u Partizanu neces biti trener...

  • Ivan

    21. novembar 2019 | 12:15

    znaci jos 3 dana do nove vesti "propao transfer Pavlovica"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA