• 41

Nova saznanja Telegrafa o transferu Pavlovića: Još jedan klub se uključio u igru pored Monaka!

Još nije definisano konačno obeštećenje, niti status igrača do kraja sezone, a crno-beli žele da vide i šta drugi klubovi nude, jer ponuda ima na pretek

  • 41

Korak bliže je Strahinja Pavlović višemilionskom transferu u Monako, jer je sa uspehom prošao medicinske testove u Parizu i ispunio još jedan preduslov u velikom poslu, koji bi mogao da zaseni sve pređašnje koje je klub iz Humske realizovao u 21. veku. Kažemo “mogao”, jer čelnici Partizana i “kneževa” ipak još uvek nisu zaokružili kompletnu priču, preciznije – još uvek pregovaraju.

Kao prvo, iako je nekolicina medija prenela da je Pavlovićev transfer u Monako “gotov”, to ne odgovara istini. Bar ne još uvek. Francuski klub na čijem čelu su ruski oligarsi je ponudio strahovit novac za srpske uslove, ali su u Humskoj svesni da u rukama imaju biser i insistiraju da se cifra dodatno poveća i – što je još važnije – ne namevajaju da odustanu od zacrtanog.

Kako konačna suma za obeštećenje još uvek nije dogovorena, tako nije dogovoren Pavlovićev budući status, odnosno da li defanzivac ostaje u Beogradu do kraja sezone ili će ga Monako, ukoliko se poklope sve kockice, odmah “povući” i pripremati za leto, za kada su najavili dovođenje još nekoliko pojačanja.

Jer, ukoliko neko "istrese” 12.000.000 evra plus bonuse i poželi odmah da uzme to što je skupo platio, teško da postoji mehanizam da se donese drugačija odluka, iako će Partizan svakako pokušati da zadrži Pavlovića i na proleće.

"Kneževi" nisu jedini

Strahinja Pavlović

Strahinja Pavlović; Foto: Marko Jovanović

Treće i najvažnije: Partizanu se dopada ponuda Monaka, tako nešto je letos moglo samo da se sanja, ali se situacija očito promenila u korist crno-belih, koji su sve preokrenuli u svoju korist. Klub više nije u teškoj finansijskoj situaciji, narodski rečeno “ne gori” i čelnici s mirom mogu da razmotre sve ponude za Pavlovića, jer Monako nije jedini koji je "zagrizao" da ga angažuje.

Tome u prilog i činjenica da će čelnici crno-belih do kraja tekuće sedmice obaviti još jedan važan sastanak, na kome će sa druge strane stola biti predstavnici još jednog velikog kluba, očito spremni da se upuste u trku sa Monakom.

Kada se sagledaju i na sto stave svi aspekti i sve ponude, odluku će zajednički doneti Partizan i sam fudbaler, koji je pred čelnike crno-belih do sada izneo samo jedan zahtev: Lacio – stop zauvek! Sve ostalo dolazi u obzir, a konačan epilog bi trebalo da se zna za sedam do deset dana.

Naravno, zbog pravila UEFA i FIFA, transfer će zvanično biti obelodanjen tek kada počne zimski prelazni rok.

Video: Kako je grmela pesma Grobara na Old Trafordu

(Z. Ivković)

Komentari

  • Bobi

    Šćepović je veoma kvalitetan trener koji dobro selektira a naročito odlično radi trenažni proces ističe i unapredjuje kvalitet svakog pojedinca.Traži da ekipa i pojedinci igraju tokom utakmice napadački i u jakom ritmu što je naravno današnji savremeni fudbal. Šćepović je skroman čovek i trener i neprisvaja tudje zasluge i nehvali se svojim uspesima. Navešću samo neke igrače koje trenirao a koji su došli do prvog tima i inostranih ekipa:Jojić,Brašanac,Trujić,Lukić(2002),S.Marković,S.Pavlović,L.Pavlović.Zatim igrači talentovani sa profesionalnim ugovorom su S.Stanojlović,M.Momčilović,N.Štulić,prešli u C.Zvezdu Beograd M.Novaković,kap. I I.Tejić..... ima ih još da znate novinari.Pitajte ga.

  • Oki

    Lopovi peru pare i placaju fudbalerebkao da su naucnici.....fudbal je davno nestao kada i kup evropskih sampiona, kada je to nestalo i fudbal je takmice se bohatasi ko je bolji

  • Racki

    Mandovi lupajte sporete i gvozdje manite se sporta.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima