≫ 

Savo Milošević "bacio" zagonetku o Pavloviću i Monaku, pa govorio o statusu Slobodana Rajkovića!

Dva štoperska imena su zvučna tema ovih dana

  • 0

Trener fudbalera Partizana, Savo Milošević, prokomentarisao je veliko interesovanje Monaka za Strahinju Pavlovića.

Iako je tema konferencije za medije bio meč sa Javorom u petak od 18 časova, ipak je priča o Strahinji "vruća tema" u Humskoj.

- Da vidimo prvo da li će biti u Monaku - kroz zagonetni smeh je prvo rekao Milošević. 

- Ono što mogu da kažem je da Strahinja ima karakter mimo fudbalskog talenta ima karakter koji će mu pomoći da se snađe u bilo kakvoj situaciji, u bilo kom klubu. Ne bih samo mnogo da ga hvalim, jer on i dalje ima mnogo toga da uči i nauči - rekao je Milošević, koji je oduševljen Strahinjinim pristupom od letos, kada je posle propalih pregovora sa upravom Lacija odmah uskočio u kopačke i odigrao važan evropski meč.

Savo Milošević, Strahinja PAvlović Foto: MN Press

Takođe, Milošević je istakao da je uvek tu za igrače, a posebno je zahvalan Pavloviću na lepim rečima, jer mu je u jednom nedavnom intervjuu štoper ukazao veliko poštovanje.

- Već smo prošli tu priču, tačno znam kako se kada osećaju, naša ekipa zavisi od mladih, takve igrače morate da čuvate i da preduhitrite sve probleme. Verujem da Strahinja neće podleći pritisku. Jako mi je drago zbog njegovih lepih reči, nadam se da ne misli on samo tako, preduslov za rad je poštovanje, onda je to samo plus više. To je i obaveza, kad je poštovanje bezuslovno, osećate potrebu da gurate jedan drugog.

Dok se priča o odlasku Pavlovića, u Humskoj sa timom trenira Slobodan Rajković, koji je trenutno bez ugovora.

- Imali smo kontakte, ali Bobana znam dugo, bio je reprezentativac, znamo se dugo i žao mi je što nije našao klub letos, a ja sam još letos imao volju da sa njim završim priču. Nije se desilo, prošlo je par meseci i trenira individualno, nekim pričama smo došli do toga da je najbolje da trenira sa nama, čast je, pogotovo za moje mlade momke, da jedan takav igrač trenira sa njima, mogu mnogo od njega da nauče, šta će biti u decembru i januaru, zaista ne mogu da kažem. On može još mnogo toga da pruži fudbalu.

Video: Savo Milošević o potencijalnom dolasku Slobodana Rajkovića u Partizan

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA