FSS nagradio fudbalere Partizana!

Ivanović i Zdjelar pobedili u konkurenciji za najlepše golove

  • 2
Saša Zdjelar i Đorđe Ivanović

Foto: FSS

Fudbalski savez Srbije uručio je poklone fudbalerima Partizana Đorđu Ivanoviću i Saši Zdjelaru, strelcima najlepšeg gola 14. i 15. kola Super lige Srbije.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Zdjelarova „bomba” protiv Vojvodine dobila je prednost u odnosu na gol Umara Sadika sa iste utakmice, dok je Ivanovićeva parabola na Banovom brdu trijumfovala za jedan glas nad fenomenalnim golom njegovog prezimenjaka Igora iz Napretka.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

- To je, bez dileme, moj najlepši gol u karijeri. Sve se namestilo, Sadik mi je odigrao povratnu, lopta mi je legla kako treba i pogodio sam rogalj Vošinog gola. Moja uloga u timu je takva da više pomažem ovima sto su iza mene, nego ovima ispred. Ali kada dam gol, to je onda remek-delo. Tako je bilo i u finalu Kupa. Sjajna akcija Fudbalskog saveza Srbije i hvala članovima žirija koji su glasali za mene - rekao je Zdjelar.

Nadovezao se i njegov saigrač Ivanović.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

- Zaista mi je drago što je FSS nastavio sa tradicijom dodele ručnog sata strelcima najlepšeg gola. Činjenica je da iz kola u kolo imamo sve oćtriju konkurenciju i da žiri ima veoma težak zadatak. Iskreno, očekivao sam da u tom kolu pobedi Igorov slalom između igrača Mladosti, ali time moja pobeda još vise dobija na značaju - rekao je Ivanović i dodao:

- Prija mi što su glasali treneri, jer struka najbolje zna koji gol i koja akcija imaju najviše tehničkih elemenata u sebi. Voleo bih da mi šef ukaže šansu protiv AZ Alkmara, trudiću se da i u Holandiji zatresem mrežu na bill koji način. Ne mora da bude tako lep i atraktivan kao protiv Čukaričkog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duke

    21. novembar 2019 | 21:47

    Lepsi je gol Boacija iz penala!

  • Igor Grobar

    22. novembar 2019 | 01:00

    Oni su crno beli majstori parni valjak neka melje da ispuni naše želje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA