Saznajemo! Delegacija Rome u Beogradu, Petraki došao po Strahinju Pavlovića!

Prema informacijama, ponuda Italijana nadmašuje Monakovu sa početka sedmice i nije isključeno da igrač ipak postane stanovnik Rima

  • 42
Strahinja Pavlović, Roma

Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Nikola Tomić

Čelnici italijanskog velikana Rome, predvođeni sportskim direktorom Đanlukom Petrakijem, doputovala su u popodnevnim časovima u Beograd, u nameri da se umešaju u kupovinu Partizanovog vunderkinda – Strahinje Pavlovića, saznaje Telegraf! Razgovori čelnika crno-belih i rimskog kluba su obavljeni na stadionu u Humskoj, a prisutvovao im je i trener ekipe Savo Milošević.

Zajedno sa delagacijom “vučice” je u srpsku prestonicu doputovao i Paolo Bursao, čije ime možda nije poznato ovdašnjoj javnosti, a zapravo se radi o trenutno jednom od najmoćnijih agenata na Apeninskom poluostrvu. Čoveku bez koga se veliki transferi gotovo ne mogu ni zamisliti u Italiji.

Nagovestili smo vam početkom dana da Monako nije usamljen u želji da angažuje Pavlovića i da činjenica da je defanzivac uspešno prošao lekarske preglede u Parizu ne znači previše u sklapanju samog posla, već je samo argument više na strani Partizana tokom pregovora sa zainteresovanim klubovima.

Strahinja Pavlović

Foto: Marko Jovanović

Fudbaler je u prestonici Francuske dobio potvrdu, kod jednog od najeminentnijih stručnjaka, da apsolutno nema nikakvih zdravstvenih problema, iako je još pre dva meseca takođe obezbedio “zeleno svetlo” u poznatoj belgijskoj klinici, te je i pred Romu stavljen višemilionski “zadatak” koji mora da ispuni ukoliko želi Pavlovića.

Prema informacijama Telegrafa, Italijani su spremni da plate veće obeštećenje od Monaka, dakle više od 12.000.000 evra, pa su rešili da doputuju čelnicima Partizana “na noge” i već sada obezbede potpis talentovanog fudbalera!

Video: Savo Milošević o transferu Strahinje Pavlovića: Nije samo Monako u igri

Da se nešto “kuva” iza kulisa interesovanja Monaka, moglo je da se nasluti i po reakciji trenera Sava Miloševića, koji je na konferenciji za medije upitan šta misli o prelasku Pavlovića u francuski klub. Milošević se šeretski nasmejao i odgovorio krajnje dvosmisleno:

- Da vidimo prvo da li će to biti Monako – izustio je trener, očito veoma dobro upućen u dešavanja na stadionu u Humskoj, odakle je i došao u sportski centar u Zemunu kako bi najavio sutrašnji meč sa Javorom.

umar sadik

Foto: MN Press

Saradnja preko Umara Sadika

 

Ne treba zaboraviti ni činjenicu da su Partizan i Roma proteklog leta već uspešno sarađivali i to tako što je pomenuti klub crno-belima pozajmio Umara Sadika na godinu dana za 100.000 evra, uz mogućnost otkupa narednog leta od 1.600.000 evra.

Još uvek nije poznato da li bi Nigerijac možda mogao da bude deo dogovora u transferu Pavlovića na “Olimpiko”, ali svakako ni tu soluciju ne treba isključiti, upravo zbog dobre saradnje klubova. Podsetimo, pre samo četiri meseca je malo nedostajalo da Pavlović postane stanovnik Rima, ali je Lacio pokušao da prevari i fudbalera i Partizan tako što je plasirao aferu preko jednog od tamošnjih listova, ne bi li poslednjeg dana prelaznog roka spustio obeštećenje sa dogovorenih 5.500.000 evra na 3.000.000, ali se čelnici crno-belih nisu dali.

Izgleda da je “večni grad” ipak suđen mladom igraču, samo što bi, umesto nebesko-plavog, lako mogao da obuče bordo dres “vučice”. Blizu je...

Video: Milošević: Konačno da izbacimo Mančester iz glave i okrenemo se mečevima sa realnijim rezultatima

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duke

    21. novembar 2019 | 19:51

    Vise vredi Strahinja nego komplet tim Zvezde sa svim stadionom Dragan Kojic Keba!

  • Duke

    21. novembar 2019 | 19:29

    Ici ce ovaj transfer i do 20 miliona.Puno srece momcino i grobarcino Strahinja!

  • Mix....onako u prolazu...

    21. novembar 2019 | 23:12

    Partizan sada treba da odigra veoma mudro. Ok je 12 m.evra,plus Sadiq,,ali bi trebao da im sada dade ultimatni zahtev da se pod per mus u cenu uključi i min. 20 posto od buduceg transfera. Dakle, 12 M evra,plus Sadiq i plus 20 posto! Ako nece ne moraju. Momak će sigurno uskoro zaigrati za A areprezentaciju Srbije i bezmalo uduplati cenu i treba biti strpljiv i čvrst. Po cenu i da ga ostave do juna! Tek bi tada dosli engleski velikani,pa sigurno,i španski. Partizan mora od ovog posla napraviti posao stoleća, jer dečko stvarno vredi. Dakle,sa procentima ili odbiti ponudu. Tako radi Mamić! Rekao sam prethodno pod kojim uslovima. Držim fige mom Partizanu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA