≫ 

Prva fotka Slobodana Rajkovića u opremi Partizana!

Iskusni defanzivac od ponedeljka trenira sa crno-belima

  • 9
Slobodan Rajković, FK Partizan Foto: partizan.rs

Slobodan Rajković je nedavno dobio dozvolu Partizana da trenira sa klubom i tako održava formu, a u četvrtak se pojavila i prva njegova fotoghrafija u crno-beloj opremi!

Nekadašnji reprezentativac Srbije je u ponedeljak odradio prvi trening sa igračima Partizana, mada je i dalje nejasno hoće li potpisati na zimu za klub iz Humske.

On je trenutno bez ugovora, ali nezvanično na stolu ima određene ponude. Imao je istu i od Partizana, što je potvrdio trener Savo Milošević.

- Imali smo kontakte, ali Bobana znam dugo, bio je reprezentativac, znamo se dugo i žao mi je što nije našao klub letos, a ja sam još letos imao volju da sa njim završim priču. Nije se desilo, prošlo je par meseci i trenira individualno, nekim pričama smo došli do toga da je najbolje da trenira sa nama,

- Čast je, pogotovo za moje mlade momke, da jedan takav igrač trenira sa njima, mogu mnogo od njega da nauče, šta će biti u decembru i januaru, zaista ne mogu da kažem. On može još mnogo toga da pruži fudbalu - rekao je Milošević, a video sa konferencije možete pogledati ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Parzizan pa Bog

    21. novembar 2019 | 21:27

    Valjalo bi da ostane u Partizanu .

  • Vuk

    21. novembar 2019 | 21:33

    Mogao je polusezonu da odigra za Partizan lično zbog njegove forme a i Partizanu bi puno značilo. Sujeta je čudo, čuj neće u Srbiji da igra, traži aganžman isključivo u seriji a

  • Косингас

    21. novembar 2019 | 23:02

    А причао по Италији да је навијач Црвене звезде, да је качио постере Пиксија, Робија и Деје...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA