Partizan neće više da spava na aerodromu: Crno-beli promenili plan za ključno evropsko gostovanje!

Posle dva negativna iskustva, klub iz Humske ne želi više da izlaže mukama svoje fudbalere posle evropskih mečeva

  • 8
FK Partizan, FK Astana, Aerodrom

Foto: Partizan.rs/Viber.rs

Negativna iskustva Partizana sa aerodromom “Nikola Tesla” na prethodna dva evropska putovamja u Kazahstan i Englesku, navela su crno-bele da znatno opreznije planiraju putovanje, tačnije povratak u srpsku prestonicu posle meča sa AZ Alkmarom, naredne sedmice.

Tačnije rečeno, ekspedicija kluba iz Humske nema nameru da se vraća u noći između četvrtka i petka, odmah posle utakmice sa Holanđanima, kako je to oduvek bio slučaj. Jer niko u Partizanu ne želi da se ponovi scenario sa odlaganjem sletanja u Beograd, zbog koga su već dva puta zanoćili na aerodromima u Nursultanu i Mančesteru.

Otuda je planirano da se fudbaleri, stručni štab i svi oni koji budu u ekspediciji crno-belih u Hagu, odmah posle utakmice vrate u hotel, prenoće, pa tek sutradan krenu u Beograd, letom u 11.20.

Na taj način će se izbeći mučenje, kome su igrači već dva puta bili izloženi. Prvi put po povratku iz Nursultana, kada je iznenada otkazano sletanje zbog radova na pisti u Surčinu, te je ekspedicija stigla tek u 06.00 sati izjutra i sačekao ju je jedan operativac aerodroma na pasoškoj kontoli.

Još ekstremnije je bilo posle meča sa Junajtedom, pošto je “kampovanje” na aerodromu u Mančesteru potrajalo još duže, iako je putovanje duplo kraće od onoga u Kazahstan. I to takođe zbog radova u Beogradu, pa je avion sleteo na pistu nešto posle 07.00 sati ujutru.

O svemu navedenom je trener Savo Milošević javno progovorio posle utakmice u Engleskoj, izražavajući sumnju da nisu čista posla. Zato je odlučeno da se ovoga puta promenom plana preduprede problemi sa eventualnim “masovnim radovima” na pisti i mučenje igrača, koji posle toga nemaju dovoljno vremena da se oporave i pripreme za mečeve domaćeg takmičenja.

Meč između AZ Alkmara i Partizana na programu je u četvrtak od 18.55 na stadionu u Hagu, pošto AZ zbog infrastrukturnih problema i radova na stadionu, nakon što im je pao krov, svoje utakmice igra na stadonu Den Haga.

Video: Španski Grobar zapevao navijačku pesmu i isprozivao Zvezdu: Uzalud trud, džaba vam sve

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA