Radnički bez Melega i Jirke, Kosanović najavio juriš na Zvezdu!

Nišlije žele šampionski skalp

  • 9

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milorad Kosanović izjavio je da se raduje derbiju protiv Crvene zvezde i otkrio da ne može da računa na četvoricu igrača - povređene Sašu Stojanovića i Lazara Đorđevića, kao i na tandem pozajljenih fudbalera crveno-belih Erika Jirku i Dejana Melega.

- Mislim da je dobro što nam posle ove reprezentativne pauze dolazi baš Crvena zvezda, koja treba da nas probudi i motiviše da u nastavak prvenstva uđemo na bolji način nego što smo to radili do pauze. Nadam se da će tako i biti zato što postoje svi preduslovi. Momci su dobro radili u poslednje dve sedmice, dobro su se spremili, dobro izgledaju i željni su da pokažu koliko vrede u ovom momentu i koliko mogu protiv Crvene zvezde", rekao je Kosanović.

Radnički od duela sa Crvenom zvezdom ulazi u seriju od pet teških utakmica.

- Mi smo zbog virusa odložili meč sa Proleterom, ali nas taj susret u Novom Sadu sada čeka na kraju ovog ciklusa. Posle Zvezde idemo u Ivanjicu, pa gostujemo Voždovcu, a onda nam dolazi Mladost iz Lučana. Težak i zgusnut raspored je pred nama i zato sam i rekao da je dobro što prvo igramo sa Zvezdom, jer vidim po igračima da sus vi motivisani i nemaju nikakav strah. Svi žele da tu utakmicu odigraju najbolje što mogu, da se dokažu protiv jakog protivnika i da dosegnu formu koja će nas do zimske pauze vratiti na poziciju koju želimo na tabeli - poručio je Kosanović.

Utakmica između Radničkog i Crvene zvezde igra se u subotu od 16 sati.

Video: Boaći prozivao golmana posle pogotka, saigrači ga zaustavili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1970

    22. novembar 2019 | 15:13

    St jer su povredjeni

  • Duke

    22. novembar 2019 | 19:48

    Hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha.Pametnom dovoljno...

  • Danilo

    22. novembar 2019 | 19:05

    Kosanovicu jedinstvena prilika da pokaze karakter, ali izgleda nista od toga cim mu nece igrati neki standardni prvotimci. Po svemu sudeci ocekuje nas nova neskrivena sklanjalica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA