≫ 

"Ako ponavljate isto, onda ste glupi": Savo za Telegraf objasnio razloge besa, pa citirao Ajnštajna

- Ja ću sve da sabiram, decembar je blizu - istakao je trener crno-belih za Telegraf.

  • 1
Savo Milošević Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Partizana i Javora odigrali su meč 17. kola Superlige završen ubedljivom pobedom crno-belih od čak 6:2, posle koje je Savo Milošević iskazao svoje veliko nezadovoljstvo igrom svog tima. 

Kasnije je za Telegraf i objasnio zbog čega je "pobesneo", posle 6:2 i ubedljive pobede, i najavio određene sankcije za igrače.

- Nisam ničim zadovoljan osim rezultatom. I rezultat je proizvod individualnog kvaliteta koji je definitivno na našoj strani. Ništa drugo nije valjalo. Danas smo imali sreće što smo naišli na protivnika koji je dao gol, ali je fošao da igra. Sve ono što smo mi radili, kao tim, defanzivno i ofanzivno, nije ličilo ni na šta.  Ja ne znam u kom smeru trba da razmišljam za utakmicu u četvrtak.

Koliko je meč sa Az Alkmarom, koji se igra u četvtrtak uticao na današnji meč?

- Sigurno jeste. To je tek skandal, zato što smo tu pričali već pet puta ove godine. Potpuno je nebitan rezultat. Igra naša danas je bila ispod svakog nivoa u svim segmentima igre.

Video: Savo Milošević: Ovo je prvi put da me je sramota kako smo odigrali

Da li to znači da je Partizan i kada loše igra, u stanju da da 6 golova?

- Samo zato što smo danas naišli na protivnika koji je danas igrao konstantno otvoreno i napadački. Ovo nije realan rezultat i nije realna utakmica na osnovu koje možemo nešto da zaključimo, osim da ja kao trener vidim da od prvog minuta nismo koncentrisani na utakmicu onako kako treba. I ovde se ne radi o kvalitetu jedne i druge ekipe. Hajde dajte gol u 2. minutu kada vi to hoće. Ne može da vam protivnik da gol u 2. minutu ako ste vi koncentrisani. 

I Strahinja PAvlović je bio na meti kritika zbog povrede koju je kasno prijavio.

- Vrlo malo njih na terenu danas može da se spasi kritike. Mislim da ovako više neće moći. Rekao sam već, ako ponavljate greške ili radite iste stvari, a očekujete drugačiji rezultat, onda ste glupi. Definicija, Albert Anštajn. Ponavljamo stvari u kojima će utakmice same od sebe da se dobiju i mislimo da smo boji od onog što jesmo. Ako to mislimo, razultat će biti katastrfalan. Mi kao klub želimo da uradimo maksimum i u ligi i u Ligi Evrope. Ne možemo da gledamo sve kroz jednu utakmicu. 

Postoje li određene sankcije kada se nešto ovako dogodi?

- Ja ću sve da sabiram, decembar je blizu - zaključio je Milošević

Video: Partizan - Javor 6:2! Stevanović pogodio za osvajanje seta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja to tako!!!

    23. novembar 2019 | 07:14

    Malo si se opustio, ne vodis ti Mancester nego Partizan!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA