≫ 

Treneru Javora vetar kriv za težak poraz od Partizana: Duvao je jako, nismo mogli da prenesemo loptu

Ne poriče, naravno, Bondžulić da je kvalitet rivala ipak bio presudan faktor u Humskoj

  • 15

Fudbaleri Javora i u Humskoj su potvrdili epitet izrazito napadačke ekipe, odvažno su se "isprasili" učenici Igora Bondžulića favorizovanom rivalu, ali nisu računali na još jednog protivnika - vetar. Trener Ivanjičana Igor Bondžulić rekao je nakon utakmice da je bilo teško razviti igru u otežanim vremenskim uslovima koji su u prvom poluvremenu, kada je Partizan izgradio ubedljivu prednost, išli na ruku crno-belima.

Javoru nije mnogo vredelo početno vođstvo već u trećem minutu.

- Dobro smo ušli u meč, ali mislim da su presudan faktor danas na utakmici bili, normalno pored kvaliteta Partizana, vremenski uslovi, koji su bili izuzeno nepovoljni. Partizan je to znao da iskoristi pogotovo u prvom poluvrremenu. Vetar je duvao na našu stranu, praktično smo prvi gol primili iz naše bekovske lopte, kada se lopta vratila na nekih 30 metara - konstatovao je Bondžulić, pa dodao:

- Partizan se brzo vratio u igru, nakon toga nas kaznio iz dva prekida. Uglavnom, nsimo mogli da iznesemo loptu sa naše polovine, zato što je vetar duvao jako. Isti prpoblem je imao i Partizan u drugom poluvremenu, ali je već imao povoljan rezulat, visoko vođstvo 4:2. Possle jedne kontre dali su i peti gol nakon čega su moji igrači malo pali i onda je bilo normalno da ćemo primiti i šesti. Nažalost, imali smo šanse koje nismo uspeli da iskoristimo. Rekao sama pre meča da će biti iznenađenje kako ćemo odigrati, to nismo planirali, ovo je bilo isiljeno i naravno da je bilo teško parirati rivalu kao što je Partizan bez nekolicine odbrambenih igrača - aludiroa je Bondžulić na izostanke ključnih defanzivaca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rs

    22. novembar 2019 | 21:40

    Nemam blage veze o fudbalu ,al ovaj se toliko bruka sa ovim nebuloznim izjavama da to nije zdravo

  • Rema

    22. novembar 2019 | 21:35

    Majku ti ko je sve trener i ko sve moze da daje izjavee.. Aauuu Srbijo bre

  • Imena bez

    22. novembar 2019 | 22:48

    Smeta mu sto je trava zelena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA