Bejl ponižen kao nikada do sada: Navijači Reala mu nisu zaboravili onu zastavu!

Oko 60.000 ljudi na Santjago Bernabeu izviždali svog igrača zbog nedavnih događaja

  • 7
Geret Bejl

Printskrin: Twitter/@CallumJEllis

Fudbaler Reala Geret Bejl doživeo je veliki šamar u subotu veče, kada je u 66. minutu ušao sa klupe u pobedi Madriđana nad Sosijedadom rezultatom 3:1!

Naime, oko 60.000 navijača Reala izviždali su svog igrača u trenutku kada je bilo jasno da će ući na teren, a sve zbog zastave koju je nedavno držao u rukama.

Ukoliko niste ispratili, Bejl se posle pobede Velsa nad Mađarskom našao na udaru španskih medija zbog toga što je u rukama imao zastavu na kojoj je pisalo - Vels, golf, Real... tim redom!

 

Madridisti su besni, i ne bi bilo iznenađenje ukoliko već u januaru definitivno napusti klub. Pogotovo što nije miljenik Zinedina Zidana.

Real je, inače, pobedio Sosojedad zahvaljujući preokretu. Gosti su poveli u 2. minutu, ali su Benzema, Valverde i Modrić doneli trijumf domaćinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kazem ja...

    24. novembar 2019 | 11:50

    Zidan bio vrhunski igrac, al je kao covek velika nula.. Uopste nije imao potrebu da ga uvodi na ovom mecu, dok se malo ne slegne situacija, al toliko je sjetan da ga je namerno ubacio da bi ga navijaci izvizdali i on zadovoljio svoju sujetu. Jovic je takodje klasican primer toga..Jovica je doveo Perez, a Zidan je hteo drugog napadaca(Stuani), tacno da su Benzemi obe noge polomljene pre bi mu on igrao nego Jovic. U ovakvoj ekipi Jovic da je imao minutazu kao Benzema bio bi sigurno do sad na 8Do 10 golova.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    24. novembar 2019 | 09:29

    Ал су строги? Па бар није бивши председник савеза непризнате државе, која узгред Звезди не дозвољава да игра хуманитарне утакмице, иначе велика легенда једног клуба...теееешко да ће се препознати...

  • DLZ

    24. novembar 2019 | 15:23

    Ma puca mu prsluk sto mu zvizde,uzeo im 100milki za ugovor,resio finale LS. protiv Liverpula 2 gola za 3:1 i sampionsku krunu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA