≫ 

Konačno je proradio! Radonjić u stilu Ronalda bacio igrača na travu, pa dao prvenac posle 14 meseci!

Prvi gol u ligi od dolaska u Marsej

  • 10
Foto: Printscreen Youtube

Srpski fudbaler Nemanja Radonjić upisao je prvi gol za Olimpik iz Marseja u pobedi svog tima nad Tuluzom 2:0 u gostima.

Dve ekipe su se sastale u meču 14. kola francuske Lige 1, a Radonjić je, u 79. minutu meča, napokon pokazao kvalitet zbog kog je u Francusku otišao iz Crvene zvezde za 12 miliona evra, još avgusta prošle godine.

Krilni igrač je tada povukao kontru svog tima po desnom boku posle greške odbrane Tuluza, zalomio je udesno, pa ulevo i predriblao Urugvajca Rogela Paitu i ostao sam ispred golmana Baptista Rejnea.

Ovaj dribling je podsetio na "rane radove" Kristijana Ronalda, pa je Radonjić poslao loptu u dalji ugao i zatresao mrežu u Ligi 1 u desetom meču ove sezone.

Za gol mu je trebalo tačno 15 minuta jer je ušao kao zamena za Maksima Lopeza u 64. minutu utakmice, a u tom trenutku je njegov tim već vodio sa 1:0.

Marsej je do vođstva od 1:0 prethodno stigao pogotkom Darija Benedeta u 76. minutu, koji je pobegao odbrani Tuluza i iskoristio maestralan pas Dmitrija Pajea.

Domaćin je od 41. minuta igrao sa igračem manje kada je isključen  posle ovog trijumfa Marsej ima 25 bodova na drugom mestu Lige 1, dok je Tuluz sa 12 bodova na 19. mestu i u zoni ispadanja.

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deka PG

    24. novembar 2019 | 23:48

    Ako Marsej prodje u LS Zvezda ima bonus od 0,5 mil € u cetiri sezone. Prvu smo propustili. Jos tri su nam ostale. Jeli ovo prva. Ajmoooo Marseeej. Puni kasu

  • Milos

    25. novembar 2019 | 09:43

    Dezurni pljuvaci, navijaci malog kluba..... Bravo radonja!

  • Ivan

    25. novembar 2019 | 05:17

    Nesto se ne secam da je stil ronalda da da gol tek posle 14 meseci :-)) ali ajde morate da hvalite znam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA