≫ 

Rambo Petković deo najveće ludnice: Navijači Flamenga se potukli sa policijom!

Nezapamćeno slavlje na ulicama Rija!

  • 1

Fudbaleri Flamenga osvojili su Kopa Libertadores, a zatim su postali i prvaci Brazila, što je proslavljeno na ulicama Rija.

U manje od 24 sata, Flamengo je osvojio kontinentalnu titulu, i to trilerom posle velikog preokreta u završnici protiv River Plejta, zatim je i tri kola pre kraja obezbeđena titula.

Za takav scenario pobrinuo se Gremio koji je u nedelju savladao prvog pratioca Flamenga u šampionskoj trci, ekipu Palmeirasa, rezultatom 2:1. te je tako i matematički rešeno pitanje prvaka.

Na proslavi, reke ljudi zakrčile su puteve na nešto duži period, a deo toga bio je i naš Dejan Petković, popularni Rambo, jedna od ikona Flamenga.

 
 
 
View this post on Instagram

Bicampeão da libertadores e Hepta Brasileiro, com os amigos, jogadores e comissão nesta conquista maravilhosa. #vaipracimadelesmengoA post shared by Maurinho branco (@maurinhobranco1) on

 

Pored njega, proslavu su uveličali Žulio Cezar, Žuan, Filipe Luis i brojne druge legende. Ipak, kako to obično biva na latinoameričkom podneblju, ne može da prođe sve bez incidenata, zbog prevelike mase, situacija je izmakla kontroli i nastao je stampedo, pa se deo navijača sukobio sa policijom.

Video: Dejan Rambo Petković slavi sa junakom finala Kopa Libertadores

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA