Partizanu 3. put u poslednjih pet godina sudi ovaj arbitar: Izabran sudija za meč odluke sa Alkmarom

Poljak pre četiri godine bio “svedok” i u pobedi crno-belih nad Dilom Gori u gostima

  • 0
FK Partizan Foto: MN Press

Partizan narednog četvrtka (18.55) igra meč polusezone u Holandiji, gde će ga u Hagu dočekati AZ Alkmar, direktni takmac za prolazak u natrednu rundu Lige Evrope, a za pomenuti meč UEFA je delegirala arbitre iz Poljske!

Treći put u poslednjih pet godina crno-belima će na jednom evropskom meču pravdu deliti Poljak Danijel Stefinski, a pomagaće mu sunarodnici Marcin Bonjek i David Igor Golis. Četvrti sudija - Bartoš Frankovski takođe dolazi iz Poljske.

Što se glavnog sudije Stefanskog tiče, na listi UEFA i FIFA arbitara je od 2013. godine i, naravno, konstantan je u poljskoj Ekstraklasi, gde važi za jednog od boljih delioca pravde.

Klubu iz Humske je prvi put sudio 21. jula 2015. godine, u drugom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dile Gori (pobeda 2:0), a potom je priliku dobio i na meču visokog rizika između albanskog Skenderbega i crno-belih, 19. oktobra 2017. godine. Utakmica u Elbasanu je okončana rezultatom 0:0, a Stefanski je sasvim korektno obavio posao.

Video: Partizanov dan u Brčkom

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA