≫ 

Veliki bod Zvezdinih klinaca protiv Bajerna, evo šta im treba za prolaz u nokaut fazu Lige šampiona

Crveno-beli poveli preko Lukića, gosti izjednačili majstrijom Mejera

  • 6
zvezdini omladinci Foto: Arena Sport

Mladi fudbaleri Crvene zvezde i Bajerna odigrali su 1:1 u 5. kolu grupe B Lige šampiona, što je ekipu Slavoljuba Đorđevića pozicioniralo na drugo mesto kolo pred kraja, sa lepim šansama da se domognu nokaut faze elitnog takmičenja.

U poslednjem kolu Zvezda gostuje Olimpijakosu, a Totenhem Bajernu, a crveno-bele bi čak i poraz vodio dalje, doduše za takav scenario i Totenhem bi morao da izgubi u Nemačkoj.

No, otom-potom...

U sjajnom meču, Zvezda je povela preko Aleksandra Lukuća u 36. minutu, potom izdržala veliki nalet rivala, koji je do boda stigao majstorijom Olivera Batiste Mejera u 54. minutu. Bio je to i najlepši momenat meča, Bajernov fudbaler prebacio je "živi zid" sa 16 metara i "skinuo paučinu" gola naše ekipe.

Do kraja meča, bilo je mnogo toga vrednog pomena.

U nekoliko situacija Zvezdina odbrana klecala je pod naletima Bavaraca, ipak vrlo su srčani bili igrači našeg predstavnika danas na stadionu Voždovca, odoleli pritisku fizički snažnijih igrača Bajerna, a u dve-tri situacije, psoel kontra udara, mogli da zadaju bolan udarac rivalu.

Ipak, nisu se napadači Zvezde najbolje snalazili u situacijama kada je trebalo bolje finiširati napade, imali su i mnogo sreće u tm momentima gosti, istina i individualne umešnosti da osujete crveno-bele, te je rezultat iz 54. minuta ostao na snazi do kraja.

Pogledajte gol kojim je Zvezda povela u 36. minutu.

Ovako je Bajern izjednačio - perfektnim slobodnjakom Mejera.

Grupa B

Totenhem - Olimpijakos 1:0

(Parot 56)

Crvena zvezda - Bajern 1:1

(Lukić 36 - Mejer 54)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naj

    26. novembar 2019 | 17:55

    Bravo Zvezdo!Dokaz da se dobro radi sa mladjim katego.Kasnije nastaju problemi!

  • Ramadani

    26. novembar 2019 | 18:18

    Svaka čast momcima na sjajnim rezultatima koje beleže. E sad koliko će momaka iz ove ekipe da bude u prvom timu ? Koliko mladih fudbalera trenutno ima u Zvezdinom timu ? 25 i kusur igrača i nijednog mladog fudbalera. Ako su van La pare i ostali fudbalski znalci bolji od naše dece, onda super. Od tih i takvih fudbalera Zvezda neće zaraditi ništa, a kvalitet koji oni donose je mizeran.

  • Delija

    26. novembar 2019 | 18:21

    Jesu li ovo oni nasi sto su izgubili 9-2 neku utakmicu???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA