Gospodine Grujiću, šta nije u redu sa Markom Grujićem? Pitanje nemačkog novinara zbunilo našeg asa

Vezni fudbaler je i dalje pod ugovorom sa Liverpulom, a u intervjuu je zaključio da se nada da će moći da dobije šansu u engleskom klubu

  • 2

Bivši fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić, trenutno je član Herte iz Berlina, na pozajmici iz Liverpula, ali mu ne cvetaju ruže ni u nemačkom klubu, jer ne igra na nivou od prošle godine.

Berlinski  list Morgenpost je se bavio tim slučajem, uz startno pitanje "Gospodine Grujiću, šta nije u redu sa Markom Grujićem?".

- Kako to mislite? -, bio je zbunjen bivši mladi reprezentativac.

be9i0741_2019030284746658.jpg Foto: Guliver/Rose/Bongarts/Getty Images

Ipak, novinar je pojasnio da se pitanje odnosi na utisak navijača da srpski fudbaler ne pruža partije koje se od njega očekuju:

- Teško je reći. Ceo tim je u lošem periodu, ne znam koji igrač trenutno igra dobro. Nemamo samopouzdanje, ne igramo dobro, u teškoj smo situaciji. Vratiće se se, ako smo pobednici - rekao je Grujić.

On je istakao i da u ovoj sezoni ne igra na svojoj omiljenoj poziciji.

- Od početka sam bio usamljen kao zadnji vezni, daleko sam od gola i ne mogu da šutiram niti da igram glavom. Sada nas ima dvojica, ali smo na 30 metara od svog gola - dodao je Grujić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA